keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Olohuone

Viime sunnuntaina keksin mukavaa pikku puuhastelua, kun raahasin tuota isoa arkkupöytää vähän muualle ja sovittelin sirompaa sohvapöytää tilalle. Se näytti kuitenkin ihan liian pikkuruiselta ruipelolta ja silmä on kuitenkin tottunut ehkä turhankin hyvin tuohon järkäleeseen, joten kalusteet löysivät tiensä takaisin suunnilleen alkuperäisille paikoilleen.

Arkku on alunperin ollut matka-arkku, mutta vuosien varrella sen kansi oli päässyt niin huonoon kuntoon, että oli pakko kehitellä uusi kansi alkuperäisen tilalle. Quick-fix-ratkaisuna virittelimme liimapuulevyn pianosaranoilla kanneksi. Ei ehkä kaunein mahdollinen vaihtoehto, mutta toimii paremman puutteessa. Lisää epäesteettisyyspisteitä kulmasuojista...(jotka voisi ehkä jo ottaa pois, kun kuopuskin on jo nelivuotias :))   Kattolamppu on aitoa retroa lapsuudenkodistani.


Tv-tason tilasin keväällä netistä ja digiboxille ja muulle elektroniikalle löytyi sopiva paikka mummuni ja ukkini vanhasta radiokaapista.Olen yrittänyt vähän karsia olohuoneemme tavarapaljoutta ja tänään siirtelin pöytälamppuja paikasta toiseen. Olohuone kaipaa vielä kipeästi uusia, siistimpiä laskosverhoja. Toivottavasti löytyy vielä ennen joulua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti