sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Muutoksia makkarissa

Viime viikonloppu ja alkuviikko meni ronskin flunssan kourissa ja houreinen mieleni keksi ihan uusia ideoita eri huoneiden sisustukseen. Harrastehuoneemme on ollut jo pidemmän aikaa varsinainen romuvarasto ja kun sain flunssan vihdoin selätettyä, päätin että nyt huone on vihdoinkin saatava kuntoon. Okei, se on vielä vähän vaiheessa, mutta jo huomattavasti siistimpi kuin viime kuukausina (vuosina...).

Harrastehuoneesta keksin siirtää vanhempieni vanhan 60-luvun kirjahyllyn hiukan tuunattuna makuuhuoneesemme. Irrotin hyllystä pari ylintä hyllytasoa ja nyt makuuhuoneessa on uusi viihdekeskus...

Siirsin makuuhuoneesta tilaa rohmunneen divaanin harrastehuoneeseen ja divaanin paikalle laitoin Ikea-keinutuolin. Itse asiassa keinutuoli on yhtä leveä kuin divaani, mutta tuntuu vähäsen ilmavammalta. Tässä järjestelyssä hiukan vielä kaihertaa eri puunsävyjen yhdistely, mutta ajattelin etten ryntäile suinpäin maalailemaan mitään vaan harkitsen ensin, mikä kaluste maalataan minkäkin väriseksi.


Makuuhuoneeseen on (jossain vaiheessa) tarkoitus laittaa cow parsley -tapetti sängyn päätyseinälle ja maalata muut seinät valkoiseksi. Asiasta on miehen kanssa ollut puhetta jo pidempään, mutta hän sai eilen shokin, kun tajusi (tai ehkä vihdoinkin kuunteli), että hänen vaivalla laittamansa harmaa tapetti tullaan repimään pois... No, totutelkoon ajatukseen ihan kaikessa rauhassa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti