sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Yhtä juhlaa...

Viikonloppu on mennyt leipoessa ja juhliessa. Eilen juhlittiin sukulaisten kesken esikoisen 6-vuotissynttäreitä ja tänään äitienpäivää. Esikoisen vesirokko alkaa olla jo parantunut ja nyt vain odotellaan, milloin tauti iskee kuopukseen. Eiliset leipomuksetkin onnistuivat melko hyvin, mukaanlukien elämäni ensimmäinen juustokakku. En ole ikinä oikein innostunut liivatteen käytöstä, mutta ei se nyt niin kamalan hankalaa ollutkaan.

Äitienpäivä on ollut todella mukava, sain aamiaisen ja lahjat sänkyyn. Kuopus oli tehnyt ihanan pinkkisävyisen kännykkäkorun ja esikoinen ihanan lilan puuhelmiavaimenperän. Mies kokkasi ihanan äitienpäivälounaan ja vielä ennen mummolavierailuja nautittiin aurinkoisesta iltapäivästä omalla pihalla. Äsken sain vielä iltapalaksi todella hyvää fetasalaattia ja viininlehtikääryleitä. Varsin täydellinen päivä siis :).


Tällä viikolla pyöräytettiin myös huonekalujen paikkaa olohuoneessa ja tuntui, kuin huoneeseen olisi tullut monta neliötä lisätilaa. Ja ikea-keinutuolikin löysi luontevan paikan senkin viereltä (ja nyt makuuhuoneessakin on nyt tilavamman tuntuista, kun pienempi nojatuoli siirtyi olohuoneesta makkariin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti