sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Aktiivilomailua

Kulunut lomaviikko on sujunut toimeliaasti. Käytöstä poistettu öljysäiliömme käytiin kaivamassa ylös maasta viime viikolla. Kun kaivurikuski kysyi, mistä otetaan täytemaat kuoppaan, pyysin heitä ottamaan ne talomme toisesta päädystä. Näin saatiin hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla: etupihan kuoppa täyteen ja pohja parkkialueelle. Viikonloppuna laitettiin hiekkaa parkkialueen pohjalle ja maanantaiaamuna päälle suodatinkangas ja sorakuorma. Mies pääsi treenaamaan lihasvoimia, kun levitti sorat ja vielä lopuksi junttasi sorakerroksen tiiviiksi - käsipelillä tottakai.

Tiistaina laiskoteltiin ja lähdettiin uimarannalle.

Keskiviikkona kyläiltiin siskoni mökillä, paisteltiin makkaraa ja lapset pääsivät mökkirantaan kahlailemaan ja metsään maistelemaan mustikoita. Naureskelimme siskoni kanssa, että blogikielellä pitäisi kirjoittaa kyläilystä, että: "Vierailimme sisareni huvilalla saaristossa, missä nautimme lounasta ja päiväkahvit verannalla. Lapset nauttivat merivedessä polskimisesta ja tuoreista marjoista." Mökki on isovanhempieni vanha ja siskoni antoi ihanan synttärilahjan, joka oli vielä kääritty mummun vanhaan pöytäliinaan.

Keskiviikkona juhlittiin myös mieheni ja minun 9-vuotishääpäivää ja sain lahjaksi ihanan hopeakaulakorun.

Torstaina oltiin taas reippaita ja saatiin vihdoin siistittyä pensasaita. Mies teki suuremman työn, kun leikkasi aidan, minä vain keräilin leikatut oksat. Voiko olla ärsyttävämpää aitakasvia kuin orapihlaja?! Vaikka kuinka varovasti yrittäisi oksia käsitellä, saa takuuvarmasti itsensä naarmuille.

Perjantaina ystäväni kyläilyn jälkeen sain yhtäkkisen inspiraation ja järjestelin kuopuksen huoneen ja työhuoneen tiptop-kuntoon. Vihdoinkin.  Tänään aion ottaa rennosti ja huomenna raahaan mieheni asuntomessuille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti