lauantai 16. heinäkuuta 2011

Matkailu avartaa

- myös kukkaronnyörejä. Mutta hauskaa oli! Oltiin koko perheen voimin kesälomareissulla, ensin mentiin pariksi yöksi Helsinkiin ja paluumatkalla vietettiin pari yötä Tampereella. Kohteina oli varsin perinteiset Korkeasaari ja Linnanmäki ja Tampereella tietysti Särkänniemi.


Molemmissa kaupungeissa meillä oli varattuna superior-huoneet, mutta Helsingissä superiorin huoneesta teki vain sen hiukan normaalia väljempi koko (huoneeseen mahtui parisängyn lisäksi nojatuoli...). Tampereella meillä olikin ihanan iso huone, missä lapset saivat toisen "siiven" ja me vanhemmat toisen.

Yritimme välttää turhaa aikataulutusta, mutta yllättävän moniin paikkoihin ehdimme matkan varrella. Lapset viihtyivät hyvin ja meillä aikuisillakin oli mukavaa. Söimme hyvin ja otimme rennosti. Suunnittelin ehtiväni matkalla sisustustarvikeostoksille, mutta harmillisesti aika riitti vain pikaiseen vaate- ja asusteshoppailuun (saaliina pari mekkoa, yksi tunika, yhdet kengät, yhdet housut ja kaksi käsilaukkua)...  Varsinkin uudet käsilaukut lämmittävät mieltä... :) Tuo ruskea nahkalaukku (jollaista olen metsästänyt jo kauan) on niin namu!
Kotiuduttiin eilen ja oli ihana saada matkalaukut tyhjäksi ja pyykit nakattua koneeseen. Vielä kolme lomaviikkoa edessä. Ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti