keskiviikko 10. elokuuta 2011

Intoa puhkuenLomanjälkeistä elämää on todistettavasti olemassa ja neljän viikon hunningollaolon jälkeen olen saanut syysvaihteen päälle. Töihinpaluukin on sujunut suht kivuttomasti. Suurimmat innovaatiot on kuitenkin tapahtuneet siviliipuolella.

Eilen koin valaistumisen keittiöpäädyn aulan suhteen: sotkuinen avohyllykkö vaihdetaan rojut sisäänsä imaisevaan lipastoon ja valkoinen puoliseinä vaihtaa väriä maalin tai tapetin avulla. Lipasto on jo valittu, mutta seinäpinta vaatii vielä vähän mietiskelyä. Tällä hetkellä joku hauska retrotapetti kiehtoisi, ehkä jotain tähän tyyliin...


Toista pikkuprojektia eli tuulikaapin pikaremonttia varten on jo varusteetkin valmiina. Cow parsleyn jämät pääsevät yhdelle seinälle, jolle tulee myös pari hyllyä, mitkä pitäisi pikaisesti hioa ja maalata. Myös nuhjuinen lämpöpatteri kaipaa uutta maalipintaa - ollako laiska ja spreijata vai ollako huolellinen ja sutia pensselillä...?  Taidan kääriä hihat perjantaina heti kun ollaan palailtu eskariintutustumisreissulta. Apua, esikoinen aloittaa eskarin ensi tiistaina. (Ja apua potenssiin kymmenen: ensi syksynä olisi kuopuksen vuoro. Vastahan ne molemmat oli vaipoissa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti