tiistai 16. elokuuta 2011

Itseironiaa vai itsesuggestiota?

Tiedetään, tämä on so last season täällä blogimaailmassa, mutta mun oli pakko saada se siitä huolimatta ja siitä välittämättä.


Nimittäin kaikki vähänkin meikäläistä tuntevat voivat todistaa että olen maailman lyhytpinnaisin tyyppi, hermot menee välillä ihan nanosekunnissa. Siksipä tämä onkin mun mielestä niiiiiin hauska :).  

Toisaalta myös tarina alkuperäisen julisteen taustalla on aika hieno: brittihallitus kehitteli julistekampanjan vuonna 1939 toisen maailmansodan kynnyksellä pitääkseen kansan moraalin korkealla sodan aikana. Kampanja jäi kuitenkin melko pienimuotoiseksi. Vuonna 2000 juliste "löydettiin uudelleen" ja sen jälkeen tätä on nähty siellä sun täällä ja aika monenlaisina variaatioinakin.

Aikoinaan siskoltani saama doubledecker-taulu sopii tämän kaveriksi paremmin kuin hyvin. Nyt vaan katellaan ja pysytään rauhallisena. Jos tarpeeks kauan tuijottelee niin voi vaikka alitajuisesti suggeroida itsensä rauhalliseks ja kärsivälliseks (niin varmaan joo...). Ja jos oikeen alkaa ahistaa, niin pastilli vaan suuhun :D (pakkohan mun oli jotain pientä oheiskrääsääkin samalla ostaa...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti