perjantai 26. elokuuta 2011

Sisäänkäynnit siistitty!

Kotimme keittiöpäädyn aula on salakavalasti muodostunut kaikenmoisen rojun säilytyspaikaksi .  Pari viikkoa sitten koin tilankäytöllisen valaistumisen ja viime viikonloppuna päästiin sanoista tekoihin. Puoliseinällä on nyt uusi tapetti ja entisen avohyllykköhirviön tilalla sirompi senkki. Samalla saatiin karsittua pois paljon turhaa tavaraa.

Myös pääsisäänkäynti (jota itse asiassa käytetään vähemmän kuin keittiöpäädyn sisäänkäyntiä) on kaivannut piristystä ja senkin suhteen pitkään kypsytellyt ideat on vihdoinkin saatu toteutettua. Mies oli maanantaina töissä ollessani vetäissyt tapetin oma-aloitteisesti tuulikaapin seinään. Olin kyllä ensin ajattelut seinälle cow parsleyn jämiä, mutta kieltämättä tämä keittiöpäädyn tapetti näyttää tuulikaapissa pirteämmältä ja valaisee tilaa.
Nyt pitäis pysyä tälläkin suunnalla tavarat järjestyksessä ja avaimet tallessa.Hifistelynä koukut alahyllyn alapinnassa. Niihin voi vaikka ripustaa sitten talvella märät lapaset kuivumaan patterin lämpöön...  Tapetin alareunaankin on tulossa lista jahka listakauppaan ehditään. Erilaisten listojen ostelu on NIIIIIN ärsyttävää hommaa (juu, listoja uupuu vähän muistakin huoneista...). 


Nyt aletaan pähkäillä venetsialaismenyytä. Taidetaan viettää huomenna grillailukauden päättäjäisiä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti