tiistai 25. lokakuuta 2011

Löytöjen löytö

Tänään töistä lähtiessä päätin, että nyt pitää pitkästä aikaa piipahtaa läheisellä spr-kirppiksellä. Vein sinne pari kassillista lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja muuta rompetta ja ajattelin nopeasti vilkaista, löytyisikö mitään kivaa. Arvatkaapa vaan, löytyikö? NO LÖYTYI, ja vielä jotain sellaista, mistä olen haaveillut jo pitkään!!! Onneksi kiersin myös kirpparin huonekaluosaston perimmäisen nurkan, missä mua odotti tämä kaunokainen:

Olen himoinnut jo kauan konjakinväristä nojatuolia, samoin 50-60-luvun henkistä vinyylituolia. Tässä ne on yhdessä paketissa ja tuoli on ihan priimakunnossa! Hintakin oli mielestäni kohtuullinen, 30 euroa. Aion raivata tälle paraatipaikan olohuoneesta.

Eikä tässä vielä kaikki: tuolin lisäksi löysin hienon iloisenkirjavan mummohenkisen koristetyynyn, mummohenkisen koristetyynynpäällisen, vuosipyyhkeen syntymävuodeltani ja jonkinmoisen hyllyn/lehtitelineen/minkälie, joka oli 3 euron hintaisena pakko napata mukaan. Sillekin keksittäneen pienen putsauksen jälkeen sopiva käyttötarkoitus. (Pahoittelut kuvan epätarkkuudesta, tärisin näköjään vielä innosta kameran takana kuvaushetkellä...)

Joskus se sokea kanakin löytää (kulta)jyväsen. Voiettämäoononnellinen :)!!!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tällainen ruskea ja valkoinen ja juuri tänään bongasin blogista nimeltä 1960 yhden tällaisen valkean. Näitä on siis liikkeellä ü

    VastaaPoista
  2. Meidän makuuhuoneeseen sopisi tällainen mustana. Saa nähdä, jos vaikka jostain osuisi kohdalle... :)

    VastaaPoista