torstai 13. lokakuuta 2011

Nettishoppailun petollinen helppous ja muita paheita

Syksyn pimeys aiheuttaa allekirjoittaneelle pahemmansorttista saamattomuutta. Laiskuus yhdistettynä krooniseen shoppailuhimoon on ajanut minut mieron tielle... shoppailemaan netissä. Se vaan on niiiiiiin petollisen helppoa.
Viimeaikaisista ostoksista mainittakoon pari kirjaa, kattava setti kakkukuvia (lasten synttärikakkuihin), muffinssivuokia ja hymynaama- ja kumiankka-kakkukynttilöitä...
Kakkukynttilät- AnkatKakkukynttilät- Smile
(kuvat Ullanunelma.fi)

Tiistaina piti käydä noutamassa postista henkkamaukan paketti. Lieventävänä asianhaarana pidettäköön sitä, että valtaosa ostoksista oli lapsille. Itselle tarttui mukaan vain yksi mekko ja neuletakki ja nämä mustavalkoiset keittiön piristäjät.
Jälkitoimitukseen jäi vielä yksi neuletakki ja tämä tyyny, joka nyt vaan oli niin söpö, että se oli pakko tilata...    (kuva hm.com)

Eilen eksyin teippitarhan sivuille ja sieltäkin tuli tilattua yhtä sun toista... pakettia odotellessa!

 
Mässäily on paheistani varmaan pahin ja sitäkin on tullut viime aikoina harrastettua. Kun tämän paheellisen elämän makuun on nyt päästy, pyöräyttelin eilisiltana lasten kanssa satsin muffinsseja, jotka piti tietysti kuorruttaa. Kyllä, söin enemmän kuin yhden.


Nyt jään odottelemaan moraalisen selkärankani vahvistumista ja energiatason nousua. Ruokailutilan pikapiristysremppa on suunniteltu valmiiksi, enää pitäisi vaan hakea kalustemaalia ja muuta pikkutarviketta sekä Lokki-valaisin pöydän ylle liitelemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti