sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Järjestelytoimia

Tilanpuute ja tavaramäärän paljous ovat kroonisia ongelmia tässä taloudessa. Taannoin sain yhtäkkisen älynväläyksen säilytysteknisissä asioissa.

Tähän asti minun vaatteeni, pussilakanat, erinäiset verhot, viltit, koristetyynyt, päiväpeitot ja muut kodintekstiilit ovat olleet säilöttynä isoon vaatehuoneeseen (n.6,5m2) ja miehen vaatteet, aluslakanat, retkeilyvarusteet ym.sekalainen sälä pienempään parin neliön vaatekomeroon.

Tulipahan tosiaan mieleen (en ymmärrä miksen ole tajunnut tätä aiemmin - minäkö hidas - tai tyhmä), että voisi olla ihan järkevää laittaa vaatteet yhteen paikkaan ja kodintekstiilit yms. toiseen. Siispä meillä siirrettiin miehen vaatteet isoon vaatehuoneeseen minun vaatteideni kaveriksi ja komerosta tehtiin virallinen liinavaatekomero. Samalla saatiin raivattua turhia vaatteita ja tavaroita pois. (Pahoittelut epäedustavista kuvakulmista ja surkeasta kuvanlaadusta allaolevissa kuvissa, eivät tee oikeutta ultimaattisesti hiulatuille säilytystiloille...)

Liinavaatekomero
Tuntuu, että muutoshommien jälkeen löydän paremmin päällepantavaa vaatehuoneesta, kun turhimmat turhuudet on nakattu pois ja jäljelläolevat ovat esillä kompaktisti ja järjestelmällisesti. Mieskin kehui saavansa aivojumppaa, kun aina saa miettiä, mistä tavaransa mahtaa löytää... :)
Vaatehuone
Organizing


I finally had an epiphany regarding our chronic storage problems. We moved my husbands clothes to our dressing room (ca. 6,5 m2) with my clothes and all our bed linens, curtains, bed spreads etc. to a smaller storage room which used to be his dressing room. So, now we have a logical storage scheme: dressing room for clothes and a linen closet for home textiles. Why hadn't I thought of this earlier ?!? (Sorry for the crappy pictures, they don't do justice for the spaces...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti