lauantai 7. tammikuuta 2012

In memoriam - Lara

Koiravanhuksemme, lähes 13-vuotias karkeakarvainen kettuterrieri Lara pääsi tänään koirien taivaaseen pitkän ja hyvän elämän jälkeen. Ihan viime aikoihin asti Lara oli ihan hyvässä kunnossa, mutta jouluaattona petti takapää ensimmäisen kerran. Sen jälkeen on ollut parempia ja vähän huonompia päiviä, mutta tänä aamuna kun mies heräsi, koira uikutti kylppärissä, mihin se oli oksennellut ja sen jälkeen saanut jonkinmoisen kohtauksen. Parin tunnin päästä se oli taas tolpillaan, mutta tiedettiin, ettei kipeän päätöksen lykkääminen auta ketään.

Päivällä mentiin eläinlääkärille ja Lara pääsi nukahtamaan rauhallisesti ikiuneen.

Lara (20.3.1999 - 7.1.2012)


Today our almost 13-year old lady, wire fox terrier Lara, flew off to doggy heaven. She lived a long and happy life and only started showing signs of old age during last few weeks. There has been good and not-so-good days. This morning my husband found her in our bathroom, where she had vomited and had a seizure. After a couple of  hours she was back on her feet, but we decided not to prolong her suffering and made the difficult decision to take her to the vet and have her put to sleep.

6 kommenttia:

 1. Meiltä lähti tänään kohta 12 - vuotias uros. Tuntuu pahalta. Aamulla vielä ihan normaali, sitten ei enää suostunut lähtemään sängystään. Eläinlääkärissä löydettiin puhjennut kasvain pernassa. Kiitos, Justus!

  VastaaPoista
 2. Osanottoni :( . Lohdullista ajatella, ettei Justus joutunut kärsimään vaan pääsi lähtemään "saappaat jalassa". Kyllä meillä vieläkin Laraa muistellaan ja ikävöidään. Ja ajatellaan, miten se saa koirien taivaassa kirmailla iloisena ja ilman kipuja...

  VastaaPoista
 3. En voi uskoa, että löysin kirjoituksen Larasta! Ihana tietää, että Lara eli pitkän ja onnellisen elämän teidän kanssa. Kiitoksia siitä! :) Ei olis kyllä voinu parempaa kotia Laralle toivoa. Itkuhan tätä lukiessa pääsi, ja harmittaa, että yhteydenpito aikanaan jäi. Lara on todella usein mielessäni, niin usein, että päätin nyt huvikseen googlettaa "kettuterrieri Lara". Enpä voinut uskoa silmiäni kun tämä blogikirjoitus tuli vastaan. Kiitos vielä miljoonasti kaikesta, Laran teille muuttaminen oli ehdottomasti paras ratkaisu kaikille osapuolille. Ei kyllä hevillä löydy niin upeaa ja kilttiä koiraa kuin Lara. <3 T: Ilona (Laran entinen omistaja)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihanaa, että löysit kirjoitukseni!!! Ajattelin Laran poismenon aikaan, että pitäisi ilmoittaa sinulle asiasta, mutta jotenkin se siinä surun keskellä jäi. Kiitos Sinulle, että aikoinaan saimme teiltä Laran. Lara oli oikeasti maailman kiltein ja ihanin koira, joka vieläkin on muistoissa päivittäin. Olimme ilman koiraa puolitoista vuotta, mutta viime kesänä ostimme sileäkarvaisen kettuterrieritytön Napin, josta toivottavasti kasvaa edes puoliksi yhtä ihana koira kuin Larasta :)

  VastaaPoista
 5. Kävin katsomassa blogistasi kuvia Napista. Kovin suloiselta tapaukselta vaikuttaa. Eiköhän siitä tule ihan yhtä hyvä ja ihana koira kuin Lara oli. :) Mukavaa alkanutta vuotta ja kaikkea hyvää teidän koko perheelle!! :) -Ilona

  VastaaPoista