maanantai 16. huhtikuuta 2012

Näkymätöntä työtä

Aloitin viime viikonlopun käyttämällä puoli perjantaipäivää harrastehuoneen järjestelemiseen. Huoneen seinät kaipaavat edelleen maalausta/tapetointia ja huonekalut eivät ole sellaiset kuin haluaisin, mutta silti tuntuu, että järjestelypuuhat raikastivat huonetta tosi paljon.

Lauantaina sisarentyttäreni otti tytöt yökyläilemään luokseen (kiitos E :)!!!) ja mies oli maanpuolustuspuuhissa. Olin etukäteen ajatellut saavani aikaiseksi vaikka mitä, mutta vapaapäivä kului lähinnä sohvalla telkkarin edessä löhöilyn, herkuttelun ja hallitsemattoman torkahtelun parissa. No, ainakin rentouduin!

Sunnuntaiaamuna omatunto ajoi minut imurinvarteen ja innostuin samalla myös siivoamaan lastenhuoneet perusteellisesti. Esikoisen huoneen kimpussa sain kulutettua melkein pari tuntia ja meinasi ihan oikeasti alkaa itkettää se tavaramäärä ja sekasorto, joka huoneessa oli. Ilkeä natsimutsi pitikin lapsukaisille sunnuntaisaarnan siivoamisesta ja järjestyksen ylläpidosta, kun pääsivät yökyläilyltään kotiin.

Loppujen lopuksi sain aikaan siis yhtä ja toista, muttei mitään blogimaailmaa sykähdyttävää kuvallista ilotulitusta. Lähinnä (vain) sisäisen ilontunteen siitä, että on saanut jotain aikaiseksi :).Invisible work

I started my weekend organizing our rec-room. Eventhough the walls still need painting/wallpapering and furniture is not exactly what I'd prefer, the room seems a lot more streamlined now.

On Saturday my niece took our daughters to her house for a sleep-over and I had planned to get a lot of things done on my free time. In reality I spent the most of Saturday on the sofa in front of the tv taking naps and eating candy and other goodies... Very relaxing :)

Sunday morning my conscience drove me to grab the vacuum cleaner and also to organize the kids rooms (which took several hours). When the poor children got back from their sleepover, I gave them a Sunday sermon on the subject "cleaning and organizing of ones own room".

All and all, I feel I got quite a lot done, but nothing dramatic to shout about in the blogworld...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti