torstai 31. toukokuuta 2012

Iloa ja haikeutta

Tänä vuonna en ehtinyt edes odotella kesäloman alkamista, vaan se jotenkin hyökkäsi puskista eteen. Nyt se siis alkoi. Kolme viikkoa lepoa, rentoutumista ja pitkästä aikaa matkustelua!!!  Ulkomaanreissukin häämöttää jo ihan lähellä... siitä aiheesta lisää lähipäivinä!

Viime aikoina on tullut mietiskeltyä ajankulua muutenkin. Lapset, jotka hetki sitten olivat vauvoja, ovat syksyllä jo aloittamassa koulua ja eskaria. Tällä viikolla kuopus on heittänyt hyvästit tutulle päiväkodilleen ja esikoinenkin suorittanut todistetusti eskarin kunnialla. Haikeutta ja liikutuksen kyyneleitä on ollut ilmassa...Puhumattakaan siitä, että miehen kanssa ollaan oltu naimisissakin kohta jo 10 vuotta. Tai että samassa työpaikassa olen viettänyt yli 15 vuotta. Miten kaikki nämä vuodet on vilisseet ohitse niin huomaamatta.


Time goes by so very fast

This year my summer holiday starts VERY early. I haven't even had time to wait for it to start and now it suddenly sneaked up on me. Well, three weeks of rest and relaxation are always welcome. Not to mention our trip to Crete, which you shall be hearing more about in many occasions...

Lately I have been thinking a lot about how fast time flies. Our children, who were just babies, are starting school and pre-school in the autumn. This week our younger daughter bid farewell to her kindergarten and today was the last day of pre-school for our eldest daughter. There has certainly been nostalgia in the air.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti