sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Juhlahumussa

Viikonloppu on mennyt vahvasti juhlatunnelmissa, kun esikoisen 7-vuotissynttäreitä on juhlittu useammallakin kokoonpanolla. Perjantaina järkättiin juhlat eskariporukalle ja 19 kutsutusta saapui paikalle 11 lasta. Meininki yltyi välillä melko railakkaaksikin, mutta kukaan ei onneksi loukannut ja kaikki pysyivät hyvällä mielellä. Perjantain tarjoilut olivat melkolailla simppelit, mutta innostuin tekemään sipsi-popcorn-keksi-täytekakku -setin lisäksi minimuffinsseja, jotka maistuivat juhlaväelle paremmin kuin hyvin.

 


Lauantaina juhlimaan pääsivät sukulaiset ja tarjoiluissa keskityin enemmän suolaiseen puoleen. Makeiden tarjoilujen linjan päätin pitää simppelinä, mutta pikaisesti pyöräytetty kääretorttukakku mansikka-banaani-valkosuklaalimerahkatäytteellä ja mansikkakermakuorrutteella oli raikkaassa kuohkeudessaan erinomaista (hirrrveetä omakehua, mutta se oli oikeasti yllättävän hyvää!).

Päivänsankari sai hervottoman röykkiön lahjoja, joihin on kunnolla päästy tutustumaan tänään juhlahumun vähitellen haihduttua. Tuntuu niin hurjalta ajatella, että pieni esikoisvauvamme on nyt iso ja reipas seitsenvuotias.

Party time


Our eldest daughter has celebrated her 7th birthday this weekend. On Friday we had a party for her pre-school group and of the 19 invitees 11 showed up. The party went well, nobody got hurt and everyone was in a good mood. Fridays menu was quite simple: potato chips, popcorn, cookies, birthday cakes and mini cupcakes.


On Saturday it was time to celebrate with our relatives. I concentrated on the savory side of the menu with several sort of pastries. However, my quickly baked cake with banana-strawberry-white chocolate-lime-sour cream filling and strawberry cream topping was surprisingly delicious.


The birthday girl had A LOT of gifts, which have been carefully examined and played with today in the aftermath of all partying. I can't believe our little firstborn baby is all of a sudden a big, brave seven-year old.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti