sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Harrastehuoneen muutos

Kuopuksen huone ja harrastehuone vaihtoivat äskettäin paikkoja ja nyt on meillä aikuisillakin paremmin tilaa temmeltää. Uuteen harrastehuoneeseen saatiin mahtumaan hyvin punttipenkki, nyrkkeilysäkki ja crosstrainer. Nyt ei kotikuntoilun välttelyyn pitäisi enää olla päteviä syitä, crosstrainerkin on sijoiteltu niin, että voi samalla katsella olohuoneen telkkaria... Kunpa saisin vihdoin karistettua tämän kirotun kesäflunssan että pääsisi vähän treenamaan.

As shown earlier, our youngest daughters room and our rec-room switched places and now also adults have room to play. We managed to fit our cross-trainer, boxing bag and weight-lifting bench well in the room. Now there's no excuse to avoid excercise. I even positioned the cross-trainer so that I can watch the living room tv while training... I wish I finally got rid of this damn summer flu so I could work out.


Huone oli pinnoiltaan jo valmiiksi hyvässä kunnossa ja ilme muuttui, kun prinsessajulisteet ja hempeämmät taulut vaihtuivat aikuismaisempiin. The walls were in good shape, so we made the room more grown-up just by changing some pictures on the wall.

Entiset vaatekaapit toimivat nyt askartelu- ym. tarvikkeiden säilytyspaikkana.
The former wardrobes now house most of our stationery, arts and crafts supplies etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti