keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kotimme ennen ja nyt

Esmeralda yllytti tuoreessa postauksessaan muitakin bloggareita näyttämään, miten itse kunkin kodit ovat muuttuneet vuosien varrella.

Our home then and now

Finnish blogger Esmeralda incited other bloggers to show how there homes have changed through the years.

Meillä on käynnissä jatkuva sisustuksellinen evoluutio. Joko kalusteet vaihtavat paikkaa tai seinät väriä. Makuuhuoneemme on vuosien varrella muuttunut melko paljon, kun on vaihdeltu tapetteja ja maalailtu ja tietysti vaihdeltu sisustustekstiilejä.
In our home there is a constant interior evolution going on. Either furniture changes places or walls change colour. Our bedroom has changed quite a lot, when we have changed wallpapers and painted. And of course changed textiles.
2010

2012

Olohuoneessa seinät ovat pysyneet (toistaiseksi) samanvärisinä, mutta katto on vaalentunut ja kalusteet pyörähtäneet eri paikkoihin:
In our living room the walls have remained the same colour, but the ceiling has been painted and the furniture shuffled around.
2010

2011

2012
Tämä innoittikin miettimään, miten paljon kotimme onkaan muuttunut siitä hetkestä, kun tänne muutimme. Pitääkin tehdä kovemman luokan ennen ja nyt -postaus aiheesta...
This got me thinking, how much our home has changed from what it looked like when we moved in. I'll have to do a SERIOUS then and now -posting about that...


2 kommenttia:

  1. Kylläpäs teidän koti on muuttunut! Kivoja yksityiskohtia olohuoneessa ja aivan ihana tuo makkarin tapetti!

    VastaaPoista