sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lastenhuoneen muutos - isosiskolle

Kun pikkusisko sai jokin aika sitten uuden huoneen, päätimme piristää myös isosiskon asumusta. Tytär näyttää perineen äitinsä sisustus- ja hiulausgeenit, kun molemmille tuli mieleen, että olisi kiva vaihtaa vähän huonekalujen paikkoja.

Kids room makeover - the big sister edition

Since little sister got a brand new room, we decided to do a mini-makeover in big sister's room. Our older daughter seems to have inherited my passion for changing furniture around...

Vaatekaappeja lukuunottamatta muut huonekalut vaihtoivat paikkoja ja nyt tulevalla ekaluokkalaisella on hyvä työnurkkaus yhdellä seinällä ja levollinen nukkumasoppi vastakkaisella. Samalla siivottiin turhia leluja ja tavaroita pois ja järjesteltiin tilaa läksyjentekoa varten. Kirjat siirrettiin tilavampaan hyllyyn ja työpisteeseen hankittiin magneettitaulu ja työvalaisin.

Most of the furniture changed places and now the 7-year old has a good work space in one corner and a peaceful sleeping place in the opposite corner. We also put away some toys and other stuff and made more room on her desk for homework. Books have a new, better place on the open shelves and work station has a new magnetic notice board and better work lighting.

Nyt vain jännitetään koulunalkua... Now we're just waiting for school to start...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti