lauantai 1. syyskuuta 2012

Viimeisimmät näpertelyt

Viime aikoina ei ole riittänyt energiaa suurempiin remppa-/kunnostuspuuhiin, vaan homma on mennyt taas näpertelyksi. Viimeisimmät näpertelyt suoritettiin ensin vanhan kangastaulun ja perhoshuivin kanssa ja sitten teutaroitiin parin henkarin kimpussa.

Latest tinkerings

Recently I've had no energy for any bigger renovation projects, so I've settled for smaller tinkerings. 
Years ago I made a canvas artwork with a stone-image fabric which has lately been in storage. I bought a beautiful butterfly-image scarf from Crete this summer and I thought it was too nice to only wear around my neck. Luckily the scarf was so big that I now have both a canvas artwork AND a smaller scarf. The artwork has not yet found it's place on the wall but it is SO pretty!

Vuosia sitten pingotin kirpparilta ostettuihin kehyksiin kivikuvioisen kankaan. Se palveli aikansa seinällä ja ajelehti sitten nurkissa tyhjän panttina. Kreetanmatkalta ostamani perhoshuivi on mielestäni niin kaunis, että halusin katsella sitä muuallakin kuin kaulassa. Huivi oli onneksi niin suuri, että siitä riitti taulun lisäksi vielä kaulankin koristukseksi. Koska huivi oli läpikuultavaa ja melko ohutta materiaalia, niittasin kivikuviokankaan päälle tasoitepaperitapetin ja kiinnitin perhoskuviokankaan sen päälle. Uusi taulu etsii vielä paikkaansa, mutta on se vaan nätti!


Nurkkiin on kertynyt myös vanhoja, vähemmän kauniita puuhenkareita, joihin ajattelin testata kangassuikalekieputuspäällistä. Tytötkin innostuivat projektista ja kieputtelimme muutaman henkarin koemielessä; pinkki on esikoisen käsialaa, siniharmaa kuopuksen ja keltainen minun.

We've got not-so-nice-looking wooden hangers which needed some sprucing up, so I got some fabric strips and glue and glued the fabric on the hangers with my daughters. It was a fun project for them - the pink one is made by our 7-year old, the greyish-blue by our 5,5-year old and the yellow by me.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti