sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kevään juhlaviikko

Tällä viikolla on juhlittu useampana päivänä ja muutenkin on kiirettä pidellyt.

Vappua juhlistettiin koristelemalla talo juhlakuntoon ilmapalloilla ja serpentiinillä. Vappupäivänä herkuteltiin grilliherkuilla ja juustokakkuhenkisillä jälkiruokamaljoilla. Keli oli vielä sen verran kirpakka, että ulkoruokailukautta ei päästy aloittelemaan.

Spring festivities

This week we have partied hard and been busy.
We celebrated May Day by decorating the house and starting our barbecue season. For dessert I made a quick cheesecake-type of dessert.

Torstaina ehdin piipahtaa Helsingissä työmatkalla ja jopa pikaisesti pyörähtää shoppailemassa (kuvassa Tigerista löytämäni saalis...).
On Thursday I did a quick work trip to Helsinki and even managed to do some shopping.


Perjantaina järjestettiin esikoisen 8-vuotiskaverisynttärit. Tarjoilupuoli pidettiin suht yksinkertaisena, sipsien ja popcornien lisäksi tarjottiin keksejä, suklaapusuja, täytekakkua ja muffinsseja. Oli ihana katsoa, kun ekaluokkalaiset tytöt istuivat pöydän ääressä ja nautiskelivat tarjoiluista pitkään ja rauhassa. Vilinääkin kyllä riitti, kun pääsivät vauhtiin...

On Friday we had our eldest daughters 8-year birthday party for her classmates. We kept the servings quite simple,but the guests seemed to enjoy everything. It was great to see, how the girls sat  around the table enjoying all the goodies - and then had a hustle and bustle.


Lauantaina esikoista saapuivat juhlimaan sukulaiset ja tuttujen ja turvallisten tarjoilujen rinnalle leipaisin Voikukkapellon blogista bongaamiani superhelppoja sitruunaleivoksia - itse asiassa kakkumaisena variaationa.

On Saturday we had a separate birthday party for the relatives. Speciality of the day was lemon pastries.Tänään on laiskoteltu ja ulkoiltu, että huomenna jaksaa taas palata arjen pariin. Tuleva työviikko onkin mukavan lyhyt, kun normaalin perjantaivapaan lisäksi helatorstai tuo yhden lisävapaapäivän... :)

Today we have just rested and relaxed...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti