maanantai 19. toukokuuta 2014

Kevätkiireitä

Viime viikot ovat vilisseet ohi erinäisen hässäkän vallassa. Esikoisen synttäreitä on juhlittu sekä kaveri- että sukulaisvoimin ja lasten viimeiset kouluviikot ovat täynnä yhtä ja toista erikoisohjelmaa ja muistettavaa. Kevätflunssaakin ehditty potea.  Pari viikonloppua on mennyt paljolti lapsuudenkotini pihapiirissä siskojeni kanssa kirpparikauppiaan roolissa. Vanhempani ovat myyneet kotinsa ja nyt kymmenien vuosien tavarakertymiä on läpikäyty ja lajiteltu ja (suurin) osa pistetty myyntiin. Nyt kun kirppistelyt on hoideltu, seuraavana olisi edessä muuttopuuhissa auttelu.

Jossain välissä olisi kutina saada omalla pihalla pihamökkiäkin pystyyn... Ja päästä kunnolla sisäänajamaan äitienpäivälahjaksi saatu yleiskone! Onneksi ehdin sitä sentään hiukan jo testailla esikoisen synttärileipomusten kanssa.


Raahasin lapsuudenkodistani meille tällaisen pömpelin, josta olisi tarkoitus tulla pihatulisija meidän pihallemme...

I dragged this gadget from my parents house to our yard. It's supposed to become a garden fireplace.Busy spring

This spring has been SO busy. We have had partied our eldest daughters birthday, the last few weeks of school are filled with extra activities for the kids, I've had a springtime flu and on top of all my parents are moving from their house. This has meant a couple of weekends of flea market activities and going through decades of stuff. Next ahead is the actual move.

At some point I would love to get our garden shed up... And get to do some heavy-duty baking with my new food processor I got for mother's day.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti