keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Soran levittelyä

Pihamökkiä ja vähän muutakin käyttöä varten tilattiin alkukesästä pihaan 10 tonnia soraa. Virallisesti sitä kutsutaan nimellä kalliomurske (tiesivät kertoa näin tilauspaikasta).

Iso sorakasa oli niin houkuttelevan näköinen, että lapsetkin innostuivat heilumaan lapioiden kanssa kasan päällä ja levittämään soraa pitkin pihaa.Tärkein käyttökohde soralle oli tosiaan pihamökin perustusten alustus. Ensin poistettiin kerros pintamaata, ripsautettiin maahan vähän hiekkaa ja päälle maisemointikangas, jonka päälle kipattiin sitten murskekerros.Mursketta tarvittiin myös etupihalle pääsisäänkäynnin luo, pyörätelineen alle ja autotallin edustalle.
Myös talon takaseinustaa saatiin siistittyä soralla. Raivasin takaseinustalta jo alkukesällä seinustalle yhtäkkiä tupsahtaneet rikkaruohot, järjestelin haravat, lapiot, kottikärryt ja ruohonleikkurit paikoilleen ja kun saatiin seinustalle vielä maisemointikangas ja päälle murske, näyttää talon takaseinustakin paljon siistimmältä ja viimeistellymmältä.Loput sorat levitettiinkin keittiönpäädyn autopaikalle10 tons of gravel

I ordered some gravel to our yard. We made the base for the garden shed and cleaned up our front and back yard and our parking spots.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti