keskiviikko 13. elokuuta 2014

Vaatehullu

Kuluneen kevään ja kesän aikana olen ostanut enemmän vaatteita kuin aikoihin. En tiedä mistä lie moinen hulluus minuun on iskenyt, mutta laskeskelin viime kuukausien aikana ostaneeni ainakin seuraavat vaatekappaleet:

alaosia:
hame/Lindex
neonkeltaiset housut/Only
oranssit housut/TaraJarmon, SkönaClarasta
farkkuleggingsit/HMmekkoja:
harmaa maximekko/GinaTricot
meleerattu harmaa mekko/GinaTricot
keltainen mekko/HM
mustavalk.mekko/HM
musta maximekko/HM
musta sinikuviollinen IvanaHelsinki-mekko/Prismapaitoja ja toppeja:
kukallinen toppi/VeroModa
valkoinen neuletoppi/GinaTricot
valkoinen puuvillatoppi/GinaTricot
mustavalkoinen toppi/HM
mustavalk.pilkkutoppi/Prisma
perhospaita/Prisma
keltainen paita/HM
musta v-aukkoinen toppi/HMjakkuja ja neuletakkeja:
valk.puuvillaneuletakki/Lindex
pitkä neuletakki/VeroModa
neulostakit (musta&harmaa)/GinaTricot
hupullinen bleiseri/GinaTricot
VeryNice-farkkubleiseri (iltatorilta)kenkiä:
mustat ballerinat x 2
ja uusimpana hankintana kolmet iiiihanat ballerinat crocs.fi:ltä...kaukaa viisaasti ostin alkukesän kenkäalesta myös talvisaappaat ja -nilkkurit ensi talvea varten
Viime viikolla vein aleshoppailun uusiin ulottuvuuksiin, kun tein löytöjä SPR:n kirppikseltä. En ole aiemmin juurikaan löytänyt/innostunut etsimään kirpparilta vaatteita, mutta nyt löysin vaikka mitä - ja halvalla! Hameet maksoivat euron/kpl ja paidat pari euroa /kpl:

musta HM-hame
D&G -farkkuhame (etiketeistä ja hologrammeista päätellen aito?)
Jackpot-farkkuhame
musta paita/tunika (Ellos)
harmaa tunika (Only)Kaikkia uusia ihanuuksia en ole ehtinyt vielä hellekelien takia vielä edes käyttää. Yli kolmenkymmenen peräkkäisen hellepäivän aikana on pitänyt käyttää luovuutta kesäisessä työpukeutumisessa. Olen yhdistellyt vanhoja ja uudempia hankintoja eri tavalla, "löytänyt uudelleen" takavuosien suosikkivaatteita ja tehnyt tosiaan loistavia kirppislöytöjäkin.

Lieventävänä loppukaneettina sanottakoon, että Lindex-hametta lukuunottamatta kaikki ostokset ovat olleet ale-hintaisia. Eli periaatteessa olen säästänyt tooooosi paljon rahaa :)  -  ja jos säät sallivat, pitäisi ensi lauantaina pitää pihakirppis, jossa laitan vanhoja vaatteita ja kenkiä (ja lasten leluja ja sisustustavaroita ym.ym.ym.) kiertoon...


Crazy about clothes

I've bought tons of clothes during the last few months. Shame on me. I just have to say to my defense that almost all items were on sale. So actually I've saved tons of money... :)

Now I'm looking forward to some "normal weather" so I can wear all these new items. We've had an exceptionally long heatwave here in Finland which has impacted the "dress code" this summer at work.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti