sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Huonerallin tuloksia: uusi (vanha) makuuhuone

Vaihtelunhaluinen mieleni kaipasi taas muutoksia ja aloin ikävöidä vanhaan makuuhuoneeseemme. Siispä maanittelin mieheni auttamaan huonekalujen kantamisessa. Kun laitettiin hihat heilumaan ja rojut liikkeelle, homma saatiin hoidettua muutamassa tunnissa.

Vanhassa makuuhuoneessa on ihanaa tietysti tuo Cow Parsley -tapetti (jota muuten on vielä vajaa rulla jäljellä ja mietinkin, mihin sitä voisi vielä laittaa...), mutta vuoden pienessä huoneessa majailleena myös tilantuntu. Vaikka tämä huone on vain n.11-neliöinen, se tuntuu nyt ihanan isolta ja ilmavalta.

Kalusteet ovat suunnilleen samat kuin pikkumakkarissakin eli sänky päätyineen ja valkoinen senkki. Tv pääsi taas seinätelineeseen. Lisäksi huoneeseen siirtyi alusvaatelipasto vaatehuoneesta sekä siskoltani palautunut vanha rahi. Huonekalut löysivät paikkansa kuin itsestään ja mustavalkoinen chevron-matto ja ruskeavalkoinen talja sopivat hyvin huoneen mustavalkoruskeaan värimaailmaan.

"Uusi" makuuhuone tuli maksamaan kaikkiaan 29,90 €, kun hankin huoneeseen uuden seinäkellon. Makuuhuoneen kellon täytyy muuten ehdottomasti olla sekuntiviisariton, ellei halua pään hajoavan yön hiljaisuudessa kuuluvaan raksutukseen.

(Uudesta harrastehuoneesta lisää myöhemmin...)

Results of the room swap: new (old) bedroom

I was missing our old bedroom, so I persuaded my husband to help me with the furniture shuffle and we moved our bedroom back to it's original place.

I really love the Cow Parsley -wallpaper we have in the room, but after sleeping in a seriously small room for a year, I also love the space. The bedroom is only about 11 m2, but now it feels really airy and spacious.

The furniture is about the same as before: the bed with the bedhead and the white credenza. We hung the tv on the wall as before. I was also able to fit my lingerie dresser and an old footstool in the room. The furniture pieces found their places easily and the black-and-white chevron rug and the brown-and-white cowhide complement the room's colour pallet.

This "new" bedroom cost 29,90 €, since I got a new wall clock for the room - which by the way has to definitely be the kind that has no second hand - unless you want to go crazy listening to the ticking in the silence of the night...

(More about the new hobbyroom later...)

2 kommenttia:

  1. HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ Tea! Etsin blogeja, joissa persoonallisia ja värikkäitä koteja. Blogisi oli ensimmäinen johon tykästyin. Vaikka tyylinne onkin erilainen kuin meidän kotonamme on se rohkeaa ja kuvastaa asujaansa, uskoisin, sillä niin yksilöllistä sisustamista kodistanne löytyy. Näin ystävänpäivän kunniaksi tein itselleni tavoitteen löytää kaltaisiani, jotka uskaltavat käyttää kodissaan muutakin kuin valkoista sisustuksessa. Vaikka pidän myös maalaisromanttisesta sisustuksesta olen huomannut ettei se ole meidän juttumme. Omaan kotiin kaipaan väriä, se tuo mielestäni kodikkuutta ja kertoo asujistaan paljon enemmän kuin nyt vallalla oleva maalaisromantiikka. Niinpä ryhdyn lukijaksesi ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia kuvia kotoasi.
    ps. jos tiedät muita blogeja, joissa persoonaa ja värien käyttöä, otan vinkkejä mielelläni vastaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa lukijaksi! Itsekin koen, että värikkäämpi koti on kodikkaampi, kuin virtaviivaiset mustavalkoiset stereotyyppiset blogikodit. Olen muutamia vuosia lueskellut blogeja ja tuntuu, että niin moni varsinkin suositumpi blogi on muuttunut kaupallisemmaksi, pinnallisemmaksi ja samalla tylsemmäksi. Eli itseänikin kiinnostaa yksilöllisemmät blogit. Lukulistallani tällaisia on ainakin Sisustuskärpänen, Voikukkapelto, Kirpparikeijun kotona ja Hajottamo. Yksi uusia löytöjäni on Nuapurissa-blogi, jota myös silloin tällöin tulee luettua.

    VastaaPoista