keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tapettihimo tyydytetty...

Carnival Zest -tapetti jäi kaihertamaan mieltä sen verran, että minun oli pakko tilata sitä kaksi rullaa Amazon.co.uk:n kautta. Hintaa ostokselle rahteineen tuli 47 puntaa eli n. 68 euroa.

Toimitus oli kohtuullisen nopea; tein tilauksen viime viikon tiistaina ja tapettirullat tupsahtivat postiin noudettavaksi tasan viikkoa myöhemmin (satuin saapumisviestin saadessani olemaan postin lähistöllä, joten ei tarvinnut edes tehdä erillistä noutoreissua).

Mies ei arvatenkaan kiljahtele riemusta, kun edellinen tapetti on ehtinyt olla seinällä vajaan vuoden verran, mutta perustelin hankintaa jo sillä, että tuohon hintaan tapettia oli saatavilla enää muutama rulla ja ettei tapetin seinälle asennuksessa ole mitään kiirettä. Että sitten joskus jossain vaiheessa...

Nyt voin hipelöidä noita tapettirullia ja haaveilla että tässä vielä joskus...
Wallpaper cravings fulfilled

I couldn't help myself and I had to order to rolls of Carnival Zest -wallpaper. I got it from Amazon.co.uk and price, including freight was 47 £ (ca. 68 €).

The delivery was relatively quick: I made the order on Tuesday and the rolls arrived to the local post office a week later.

My husband isn't exactly overjoyed, since the current wallpaper has been on the wall only about a year, but I justified my purchase with the fact that there were only under ten rolls of the wallpaper available online and that we are in no hurry to install the wallpaper... I shall just stare at the rolls, sigh and visualize them on the wall...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti