sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Esikoisen huoneen muutos

Kun kuopuksen huone aiemmin keväällä raivattiin siistiin kuntoon, toivoi esikoinenkin samanlaista käsittelyä huoneelleen. Olen itse asiassa jo aiemmin keväällä raivannut huoneesta aika tavalla romua ja rompetta pois, mutta neidin yltiöhuoleton asumistyyli on aiheuttanut nopeasti huoneen repsahtamisen perussotkuiseen olomuotoon. Toisaalta hän kyllä yllätti minut täysin siivoamalla huoneensa tiptop-kuntoon ennen synttärijuhliaan, joten nyt sain keskittyä tavarakasojen raivaamisen sijaan siihen oleelliseen, eli rymsteeraukseen.

Huonekaluja pyöriteltiin ympäri niin, että parvisänky ja vaatekaappi vaihtoivat paikkoja vastakkaisille seinille ja tv-kaluste siirtyi korkean kirjahyllyn ja vaatekaapin väliin.
Ruskea rahi siirtyi jokin aika sitten makuuhuoneesta esikoisen huoneeseen. Rahi on kiva lukupaikka ja sen sisälle mahtuu säilömään mukavasti kaikenlaista rompetta. Säilytystilaa ei koskaan ole liikaa ja siksi vaatekaappiin pitääkin vielä hankkia yläkaappi, jonne saisi säilöttyä harvemmin käytettävää tavaraa pölyltä ja katseilta suojaan.

Huoneessa oleva isovanhempieni vanha nojatuoli alkaa olla jo melko raihnaisessa kunnossa. Se pitäisi uudelleenverhoilla ja selkä- ja istuinpehmusteetkin alkavat olla kovin kulahtaneet. Suunnittelinkin, että kesälomalla voisin ottaa projektin työn alle.

Heivasin huoneesta maton pois jo aiemmin keväällä ja esikoinen on ollut tyytyväinen matottomaan lattiaansa. Katsotaan sitten syksymmällä, jos huone (tai sen asukas) kaipaa lämmittävää mattoa.

  Furniture shuffle in the older daughters room

We did some furniture shuffling in our older daughters room. Her bed and wardrobe changed places. The room is still a work in progress, we have to get a top cabinet on her wardrobe and change around the pictures on the walls etc. I also plan to re-upholster the old armchair.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti