sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Synttäri- ynnä muuta juhlintaa

Vähän vaikea käsittää, että esikoisemme täytti jo kymmenen vuotta. Synttäreitä juhlittiin perinteisesti ensin kaveriporukalla ja seuraavana päivänä sukulaisvoimin. Neiti halusi synttäreilleen kätyritäytekakun ja välttääkseni ylimääräistä stressiä ja hermoromahdusta, päädyin tilaamaan valmiin kakkukuvan Ullanunelmista. Kodin synttärikoristelut olivat käytännönkin syistä (=vauhdikkaan terrierin takia) maltilliset, ilmapalloja ja kennopalloja.


Kattauksessa menin sieltä, missä aita on matalin eli käytin kertakäyttölautasia ja -mukeja, pilkulliset pahvipillit ja pisarakuvioiset servetit ostin Tigerista. Tarjolla oli suolaisen ystäville pizzaa, sipsejä ja popcornia. Makeana tarjoiluna kätyrikakun lisäksi oli minimuffinsseja, mini-mokkapaloja, keksejä ja karkkia.Kyttäsin pitkin viikkoa sääennustuksia ja kaverisynttäripäivä oli harmillisen sateinen, joka ei onneksi juhlatunnelmaa latistanut. Juhlien loppupuolella sateen hellitettyä neidit lähtivät vielä pihalle etanajahtiin... :)

Seuraavan päivän sukulaissynttäreillä meno oli aavistuksen hillitympää, mutta hauskaa oli silloinkin. Silloin tarjoiluna oli suolaisena cocktail-piirakat savulohi- ja savuporotahnoin, makeana tarjottavana oli kääretorttukakkua, sitruuna-mustikkajuustokakkua, mutakakkua ja sitruunamoussekakkua.

Tänään oli ihana saada aamiainen vuoteeseen ja tyttöjen kortit ja lahjat olivat aivan ihania, samoin miehen antama Läckberg-dekkari. Kelikin on mitä mainioin, ehdittiin aamupäivän aikana virittelemään lapsille trampoliini käyttövalmiuteen ja puuhastelemaan pihalla koko perheen voimin. Seuraavaksi pitäisi lähteä vielä mummolakierrokselle ja sitten saakin rauhoittua sunnuntai-illan viettoon kotosalla.Party weekend

This has been a weekend of festivities. First we celebrated our older daughters 10th birthday and today is Mothers day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti