perjantai 1. toukokuuta 2015

Olohuone muuttui taas...

Pääsin juuri vannomasta, että vältän kaikenlaisia heräteostoksia. Nyt satuin selailemaan nettikauppojen sohvapöytävalikoimaa ihan vaan huvikseni ja törmäsin edulliseen sohvapöytään Elloksen nettisivuilla. Hetken mielijohteesta pistin sen tilaukseen (ja kotiutin samalla myös pari halpaa pikkujuttua; oranssin metallijakkaran keittiöön ja valkoharmaat verhot). Kun paketti eilen saapui, kokosin pöydän intoa puhkuen - todetakseni, että se on liian matala. Eli pistin pöydän takaisin pakettiin ja palautin sen Ellokselle.

Koska kärsivällisyys ei kuulu luonteenpiirteisiini, en todellakaan aikonut jäädä ilman pöytää. Siispä marssin samalla reissulla Jyskiin ja ostin sieltä tämän siron kaunokaisen. Korkeudeltaan sopiva, ilmeeltään sopivasti retro ja ennenkaikkea olohuoneen ilmettä keventävä.Ellokselta aiemmin hankkimani nappirahi on etsinyt paikkaansa ja nyt se löytyi: irrotin rahista jalat ja nyt se mahtuu sopivasti uuden sohvapöydän alle nojatuolin tuntumaan. Nyt se on vähän niinkuin meidän kodin napakka versio pouf-rahista.Samalla kääntelin taas olohuoneen mattoa ja toin sen kaveriksi mustavalkoisen taljamaton. Myös koristetyynyt vaihtuivat keväisempiin ja sivupöydälle rakentui vihreäsävyinen asetelma.


tähän kuvaan koira ei onnistunut tunkemaan itseään... :)
(one picture without our little photobomber)Harmaa arkkupöytäkin löysi luontevasti uuden paikan, kun se siirtyi makuuhuoneeseen.


(Yet another) new look in the living room

I bought a new sofatable and made some little changes in the living room.
Notice the photobomber in almost every picture...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti