torstai 16. heinäkuuta 2015

Makuuhuoneen kesä 2015

Kun harmaa arkku siirtyi keväällä olohuoneesta makuuhuoneeseen, piti makuuhuoneen kalustusta taas pienimuotoisesti veivata. Alusvaatelipasto siirtyi makuuhuoneen sivuseinällä vasemmalle ja arkku sen viereen. Peilin siirsin makuuhuoneen nurkkaan pikkupöydän päälle. Huoneen neliöt on tehokkaasti käytössä, mutta mielestäni kokonaisuus näyttää silti suht ilmavalta.

Taulujahan huoneessa vaihdeltiin jo alkukesästä.

Sängynpäädyn ilmettä muutin heittämällä sängynpäädyn päälle mustavalkoisen taljan. Eihän se kauheasti tuolta tummalta seinältä pomppaa esiin, mutta tuo vähän ryhtiä sängynpäätyyn.


HH-kankaan alelaarista löytämäni pala Vallilan Mon Amour -kangasta pääsi makuuhuoneen verhoksi. Sen kaverina ikkunassa on ohuet valkoiset HM-verhot.


Kehittelin huoneeseen myös riittävän himmeän yövalon vanhasta maitolasisesta lampunkuvusta ja led-valosarjasta. Koira nimittäin ei rauhoitu nukkumaan, jos huone on ihan pilkkopimeä. Joo, se on ihan pilalle lellitty sylivauva ja koirien paikka ei oikeasti olisi ihmisten sängyssä javoinyttaivas. Meilläpä vaan nyt nukutaan näin - kun lapset on saatu opetettua nukkumaan omissa sängyissä niin olisihan se peti tuntunut ihan liian tyhjältä kahdestaan... Bedroom, summer 2015

Since I moved the grey trunk in the bedroom, I had to do a bit of furniture shuffling. I moved the chest of drawers to the left and the trunk beside it. The mirror moved to the corner.

I changed the look of the headboard of our bed by putting a black-and-white cowhide on it.

The walls got new art on them in June.

I also changed the curtains. I found a piece of Vallila Mon Amour -fabric from the fabric store discount bin, sewed a curtain from it and paired it with some white H&M-curtains.

I made a nice dim and darkish nightlight from an old white glass lampshade and a led stringlight, because our dog won't sleep if it's completely dark. Yes, the animal is spoiled rotten and dogs shouldn't sleep in peoples beds and ohmygod. We choose to live like this - since we've taught the kids to sleep in their own beds, there has to be some little creature to fill the bed...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti