lauantai 25. heinäkuuta 2015

Uudelle vuosikymmenelle

Täytin eilen 40. Kummallista ajatella, että olen tosiaan näin vanha.

Mietinnässä oli jossain vaiheessa suuremmatkin bileet, mutta päätin jättää ajatuksen hautumaan - katsotaan sitten kymmenen vuoden päästä.

Juhlittiin synttäreitä siis ihan perinteisellä kahvitusmeiningillä. Tarjoilutkin pidettiin suht yksinkertaisena. Leivoin suklaaleivoksia, suolapähkinä-suklaacookieseja, marenki-marjapiirakkaa, kesäkurpitsa-lemoncurd-kakkua ja marenki-kermarahka-mansikkatäytekakkua. Suolaisiksi tarjoiluiksi tehtiin savuporowrapeja ja savulohituorejuustoruisnappisia. (Juhlien tuoksinassa unohtui kuvata tarjoiluja, allaoleva kuva tämäniltaisesta rääppiäisannoksesta...)


Sää oli kuluvan kesän kelit huomioonottaen yllättävän lämmin ja aurinkoinen ja olikin mukavaa, kun juhlaväki pääsi viettämään juhlia myös ulkona.

Minua lahjottiin toinen toistaan mahtavammilla lahjoilla: Mies ja lapset antoivat lahjan jo synttäreiden aattona, sain todella kauniin korusetin. Työkaverit yllättivät minut totaalisesti, kun toivat minulle viinipullon, suklaarasian ja lahjakortin sisustusliike Legeraan. Toisesta yllätyksestä vastasivat sukulaiset, kun tulivat juhliin ison paketin kanssa - ja paketista paljastui 70-senttinen Lokki-valaisin!!! (Joka pääsi olohuoneeseen kunniapaikalle heti juhlien jälkeen.) Eikä sekään vielä riittänyt; mieheni tädit toivat minulle ihanan Marimekko Siirtolapuutarha-kulhon ja ystäväni sattumalta kaksi saman sarjan mukia. Aivan älyttömän suuret kiitokset vielä kaikille näistä ihanista lahjoista!!!!!!


New decade

I turned 40 yesterday. It's strange to think that I'm so old.
I baked lots of goodies, had a lovely birthday party with friends and family and got great gifts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti