perjantai 25. syyskuuta 2015

Voiko mattoja olla liikaa?

Minulla taitaa olla jonkinasteinen pakkomielle matoista. Etsin ikuisesti sitä täydellistä mattoa olohuoneeseen. Vuosien varrella olohuoneessa on nähty Ikean Lappljung Ruta (joka koristaa tällä hetkellä kuopuksen huoneen lattiaa), erinäisiä talja-, chevron- ja raitamattoviritelmiä sekä tämänkesäinen kokeiluni Askon Dina-muovimattojen kanssa  (joista toinen päätyi keittiöaulan lattialle).

Viimeisin muutos oli se, että siirsin harmaavalkoisen Asko Agadir-maton takaisin olohuoneeseen ja laitoin sen kaveriksi vaalean taljan. Tämä yhdistelmä on mukavan neutraali ja kotoisa.

Eksyin kuitenkin tässä taannoin HobbyHallin sivuille ja siellähän myytiin mattoja ihan naurettavan halvalla, joten oli ihan pakko napata ostoskoriin pari värikästä mattoa,

Molemmat matot ovat kooltaan 160 x 230 cm, joka vaikuttaa olevan sieltä tarjonnan suurimmasta päästä, sen isompia mattoja en kalusteliikkeistä tai nettikaupoista (ainakaan kohtuuhintaan) ole löytänyt.

Koodi Triangeli-nukkamatto
Triangeli

Ajattelin, että nämä ovat mukavia "talvimattoja", kun sisustukseen haluaa pehmeyttä ja lämpöä. Nyt yritän hillitä itseni ja mattohimoni - mutta tässäkin pätee se vanha tuttu periaate, että jos näkee jotain vastustamatonta, se on parasta kerätä mukaan...Chess-nukkamatto, lime-valkoinen-harmaa
Chess-mattoCan a person have too many carpets?

I think I might have a small obsession about finding the perfect carpet for the living room. Through the years I've tried lots of different carpets from chevron patterns to stripes to cowhides, an Ikea Lappljung Ruta and the two plastic carpets  this summer.

The latest change was moving the grey-and-white Agadir carpet back to the living room and pairing it up with a light brown cowhide. This combination feels neutral and cozy.

However, I stumbled upon a Finnish webshop that had carpets on sale and since they were so ridiculously cheap, I had to buy a couple. I thought these would be nice "winter carpets" and bring warmth and softness to the room. I'll now try to control my carpetmania - but when you see something this nice for a great price, it's really hard to resist...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti