sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Parempi myöhään...

Täytyy tunnustaa, ettei minua keväällä eikä kesällä huvittanut pestä kotimme ikkunoita ulkoapäin, joten se jäi sitten tekemättä. Tämän viikon maanantaina työpäivän jälkeen minulle tuli fiilis, että nyt voisin ne vihdoin pestäkin, joten nappasin ämpärillisen pesuvettä, ikkunamelan ja pyyhkeen ja kolmisen varttia myöhemmin homma oli hoidettu. Samalla mies heilutti pihalla viikatetta ja siivosi kuivettuneet saniaiset ja repsottavat tatarit lehtikompostiin.

Tämän viikonlopun aikana pistettiin pihamökkikin talviteloille ja nosteltiin sinne terassikalusteet ja paljon muuta kesätavaraa. Lasten trampoliinikausi on nyt virallisesti ohi ja reunasuojat, jouset ja matto-osa nätissä nipussa odottamassa ensi kevättä. Pihahommat ajoitettiin kyllä ihan yhdelletoista hetkelle, ehdittiin juuri ennen yöpakkasten tuloa.

Nyt olenkin tehnyt pyhän päätöksen, että ensi vuonna ei jätetä pihahommia ja muita kausittaisia velvollisuuksia mahdollisen motivaation varaan, vaan laaditaan aikataulu, mitä kaikkia hommia pitää kevään, kesän ja syksyn aikana saada hoidettua. Sitten vain tehdään mitä listalla käsketään.


Better late than never

This summer we've pretty much neglected our garden, so this week we finally activated big time and cut down the ugliest bushes and ferns. We also stored the patio furniture and other summer stuff in the garden shed. Other task I didn't do this spring or summer is washing the windows from the outside. Well, I finally did that on Monday. (Just in time before the nightly frosts...)

I swear that next year I shall be a lot more responsible and make a schedule for gardening duties and other seasonal tasks that have to be done during spring, summer and fall. These duties cannot be left to the mercy of motivation of lack thereof...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti