sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syyslomatunnelmia

Onneksi tajusin säästää kesälomapäiviä pitkää syksyä varten. Oli ihana jäädä pienelle syyslomalle ja kun miehellekin sattui tälle viikolle pari vapaapäivää, pääsimme nauttimaan vapaasta myös koko perheen voimin.

Keskiviikkona kävin pienimuotoisesti ostoksilla. Tarkoituksena ei ollut tehdä mitään hillittömiä shoppailuja, mutta jotain pientä tarttui matkaan... Tytöt puolestaan halusivat mennä kahdestaan kaupungille, joten neidit saivat shoppailla rauhassa, sovimme treffit leffateatterin luo ja kävimme shoppailupuuhien jälkeen katsomassa uuden Onnelin ja Annelin Talvi -elokuvan. Suosittelen!


Torstaina lähdimme ulkoilemaan koko porukalla hyvin eväin varustettuna. Keli oli aurinkoinen, mutta tuulinen ja illalla olikin ihana päästä lämpimään saunaan.
Viikonlopun mies on ollut töissä, mutta perheen naisväki on ottanut rennosti. Minulla oli suuret suunnitelmat vessaremontin aloittamisesta, mutta laiskuus on vienyt voiton ja olen viihtynyt sohvan syleilyssä sisustuslehtien kimpussa... (Netflixiä unohtamatta)

Autumn break

I had a few days off work and the kids had a week off school. We spent the break mostly relaxing, did some shopping, went to the movies and did some outdoor activities. I did have plans to do some renovating/diy projects, but laziness took over and this weekend I've mostly been reading and watching tv (Netflix).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti