keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Black Friday/Cyber Monday -shoppailut

En hullaantunut ostelemaan tarjouspäiviltä mitenkään tolkuttomasti. No okei, ostin kyllä aika paljon yhtä ja toista sieltä ja täältä, mutta tuntui, että nettikauppojen tarjousprosentit olivat aiempaa pienempiä ja todelliset huippulöydöt olivat harvassa.

Tein kuitenkin useamman mainion joululöydön... Niiden lisäksi itselle mukaan tarttui CDON.comilta parit kivat kengät, HM:ltä kengät ja pientä sisustustavaraa ja KodinYkkösen jumittavilta nettisivuilta Amy Winehouse -dokkari. AdLibriksen tarjonta yllätti monipuolisuudellaan, sieltä tarttui mukaan pahvipillejä, servettejä, kyniä ja paljon muuta, vaikka heidänkin sivunsa takkusivat pahemman kerran.

CyberMondayna ei ollut tarkoitus enää tehdä mitään ostoksia, mutta HM:ltä tarttui hyvien tarjousten takia matkaan vaatteita lapsille ja pussilakanasetit itselle ja miehelle. Ja Ikeasta tyynynpäällinen, naulakko ja muuta pientä.

KodinYkkösen ostokset toimitettiin todella nopeasti paikalliseen Anttilaan, hain ne jo Cyber-maanantaina! Muut ostokset ovat tipahdelleet viime päivinä eri noutopaikkoihin. Ajattelin ensin, että kävisin aukomassa SmartPost-automaattia kuin joulukalenteria konsanaan, mutta nyt kun posti taas kulkee, automaatit ovat tupaten täynnä (kaikkien muiden paketteja) ja minulle on jo pariin kertaan soitettu Postilta, että voisinko noutaa pakettini suoraan heidän terminaalistaan. Itse asiassa maanantaina töiden jälkeen tein kunnon noutokierroksen, kun ensin pyörähdin R-Kioskilla hakemassa AdLibris-paketin, sitten suuntasin Matkahuoltoon noutamaan parikin pakettia ja samalla kierroksella kipaisin vielä noutamassa cdon.com-paketin Postin terminaalista. Eilen pääsin SmartPost-luukulle, kun sekä HM-paketti että toinen cdon.com-paketti saapuivat. Kohta alkaa olla paketit kasassa :)


Black Friday/Cyber Monday shopping

I didn't go crazy on Black Friday (I noticed that the discounts were a lot smaller than last year), but I did some very good finds both Christmas-wise and for myself: For myself I bought three pairs of shoes and the documentary movie about Amy Winehouse. The other stuff are Christmas secrets...

I didn't plan to buy anything on Cyber Monday, but with the discounts I got, I couldn't help but buy some clothes for the kids and sheets for myself and my hubby from H&M and some nice little stuff from Ikea webshop.

Now I'm just racing around town picking up the orders from the post office and other delivery destinations.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti