sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tilankäytöllisiä kokeiluja olohuoneessa

Kaipailen olohuoneeseen kotoisuutta ja viihtyisyyttä. Ja välillä myös vaihtelua. Koska tässä huushollissa ei ole viime aikoina tarpeeksi vatkattu huonekaluja ympäriinsä, piti olohuoneessa tehdä pieniä uudelleenjärjestelyjä. En sentään tehnyt tätä ihan mutu-tuntumalla, vaan yritin toimia suunnitelmallisesti laatimalla erinäisiä luonnoksia mahdollisista kalustejärjestyksistä. Paperilla toimivin vaihtoehto ei kuitenkaan ollut käytännössä paras eli pyörittelyksihän tämä taas meni.

Valkoinen pikkukaapi ja tv-tasona aiemmin toiminut kaappi jäivät tapettiseinälle ja saivat seurakseen nojatuolin.


Klippan-sohva siirtyi ikkunan edustalle ja vuodesohva Klippanin paikalle. Keskilattian tyhjä tila täyttyi, kun sohvapöydän kaverina on marmoripöytä ja pyöreä rahi.Tumma liukuovikaappi siirtyi vitriinikaapin paikalle ja toimii nyt tv-tasona. Vitriini jäi samalle seinälle (valkoisen kirjakaapin paikalle).


Kirjakaappi pääsi työpöydän kaveriksi ja uuden kaapin hankintasuunnitelmat ovat nyt jäissä.


Reconfiguring the living room

I needed a change in the living room. I did some scetches with different layouts, but the one that looked best on paper didn't really work, so some shuffling was necessary.

Klippan-sofa moved in front of the window and the other sofa in Klippans place. 

The dark cabinet with sliding doors is now a tv-cabinet accompanied with the glass door cabinet.

Both white cabinets are now placed by the wallpapered wall with the armchair between them. This makes a great reading nook.

The white book cabinet moved beside the desk and plans regarding the new cabinet are now put on ice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti