maanantai 9. toukokuuta 2016

Juhlahumuviikonloppu

Pitkä viikonloppu juhlallisuuksineen on takana. Perjantaina esikoinen juhli 11-vuotissynttäreitään kavereiden kanssa ja lauantaina jatkettiin syntymäpäiväjuhlintaa sukulaisten kanssa. Ja eilenhän juhlittiin tietysti äitienpäivää.

Perjantai-illan tarjoilut
Lauantain perussetti
En tiedä, onko iskenyt vanhuus, laiskuus vai leivontauupumus, mutta perjantain ja lauantain leipomispuuhat veivät voimani totaalisesti ja kun mies lähti lauantai-iltana yövuoroon, minä nyykähdin koiran kanssa sohvalle superväsyneenä.  Yleensä kokeilen aina juhliin leipoa jotain uutta, mutta nyt vedin juhlatarjoilut ihan perusleipomuksin. En tiedä mikä mättää, kun leivontainto on näin pohjalukemissa.

Äitienpäivänä nautin juhlatarjoiluiden jämistä ja äitienpäivälahjadekkarista kodin terassilla aurinkoa palvoen. Lapset olivat tehneet todella hienot lahjat, esikoiselta sain ihanan itsetehdyn savikorun todella tyylikkäästi pakattuna. Kuopus puolestaan oli kasvattanut kukan, koristellut laastilla ja laattamosaiikeilla kukkaruukun ja kortin kuvituksena oli Mustasilmäsusanna-kukat, jollaisia tuohon minunkin kasviini nupuista päätellen kohta putkahtelee. Ja mies tosiaan oli osannut hankkia taas koukuttavan ruotsalaisdekkarin, jota pääsin eilen jo puoleenväliin ennenkuin piti lähteä mummolakierrokselle.


Toivottavasti viikonlopun aikana tankattu aurinkoenergia antaa potkua erinäisiin käytännön puuhasteluihin. En saa antaa valtaa tälle kevätväsymykselle.


Party weekend

Our eldest daughter turned eleven last weekend. I baked myself to the brink of exhaustion and by Saturday evening I was totally pooped. Sunday was Mother's day, which I spent mostly relaxing in the sun with a great new book my husband got me - and admiring the great gifts our daughters had made me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti