maanantai 23. toukokuuta 2016

Sohvanvaihtaja

Jyskin tarjouslehdessä kummitteli tyylikkään näköinen Falslev-vuodesohva alennushinnalla. Mietin miten hyvin se sopisi olohuoneeseen käsinojattoman sohvamme tilalle. Kun aviomieskin oli suostuvainen uuden sohvan hankintaan, kävin tiistaina varaamassa ja maksamassa sohvan ja kuuden päivän odottelun jälkeen sen sai tänään noutaa myymälästä.
(Sinänsä tyylikäs ja mukava (mutta käsinojaton) sohvamme pääsi eilen uuteen kotiin.)


Uusi sohva tuo olohuoneeseen uutta ryhtiä ja se innosti samalla raikastamaan olohuoneen muuta ilmettä. Vaihdoin Klippan-sohvaan taas vaihteeksi vaaleamman (ja ennenkaikkea puhtaan) päällisen ja samalla siirsimme sen vanhan sohvan paikalle. Uusi sohva pääsi paraatipaikalle ikkunaseinälle.

Samalla piti tietysti vaihtaa koristetyynynpäälliset ja viltit kesäisemmän sävyisiin. Tämän kesän sävyinä näyttää olevan keltainen ja harmaa. Marmorikuvioinen tyyny oli ihan pakko ostaa, kun sen Jyskissä sohvanvarausreissulla näin.


Sohvanvaihto  innosti samalla pienimuotoiseen rymsteeraukseen, kun keksin siirtää kirjoituspöydän ikkunan eteen ja sivupöydän New York -taulun eteen. Taulun ja sivupöydän yhdistelmä toi tähän seinustalle jotenkin ihan uudenlaista syvyyttä ja tyylikkyyttä. Tykkään!


New sofa

Out with the old, in with the new. I just had to get this inexpensive, stylish sofa.
I sold our old dark grey sofa and changed the slipcover of the Klippan-sofa to a lighter grey one. Since it's spring (almost summer), I also changed cushions and throws to more summery ones.

I also did a small furniture shuffle, when I moved the desk in front of the window and the side table under the NY-print.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti