maanantai 13. kesäkuuta 2016

Pihakirppis 2016
Viime vuonna kaupunginosassamme järjestettiin ensimmäistä kertaa kirppisrace-tapahtuma ja perinnettä jatkettiin tänä vuonna. Nyt mukana oli jo yli 80 myyntipihaa.

Meidän etupihallamme kauppa kävi kohtalaisen mukavasti. Minun lisäkseni myyntipuuhissa oli mukana isosiskoni ja sisarentyttäreni. Perinteisesti suurin yleisöryntäys kävi heti aamupäivästä, mutta väkeä riitti mukavan kelin ansiosta kohtalaisen tasaisesti iltapäivällekin (ja tietysti mattimyöhäisten ryntäys koettiin juuri sulkemisaikaan...).

Päivän tienesti oli minun osaltani hieman yli sata  euroa. Aina yhtä ennalta arvaamatonta on, miten kauppa mahtaa käydä. Useimmiten ne tavarat, joiden olettaa lentävän käsistä, eivät käykään kaupaksi ja ne, jotka on ottanut myyntiin ajatuksella "kehtaakohan näistä pyytää edes tämän verran", onkin ostettu ensimmäisenä. Näin tälläkin kertaa. Lastenvaatteita en saanut myytyä niin hyvin kuin odotin, mutta lelut, pelit ja lastentarvikkeet kävivät kaupaksi. Myös sisustus- ja kodintavaraa lähti uusiin koteihin ihan mukavasti.

Tapahtuman jälkeen lastasin monta laatikollista tavaraa autoon ja vein ne tänään työpäivän jälkeen hyväntekeväisyyskirppikselle. (Mutta jotain tavaraa piti tietysti vielä jättää vastaisen varalle myytäväksi...)


Yard sale

We had a flea market event at our neighbourhood yesterday. I managed to sell some clothes, toys and other stuff and made a bit over 100 euros.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti