perjantai 1. heinäkuuta 2016

Iiiiso matto

Olen jo pitkään jupissut, ettei mistään löydy riittävän isoja mattoja, joten kun sellaiseen Jotexin sivuilla törmäsin, piti se heti tilata - varsinkin kun siitä sai vielä 20% alennuksen ja maton hinnaksi jäi karvan verran alle sata euroa. Maton lisäksi nappasin ostoskoriin muutamia pikkukiva-juttuja. Kärsimättömänä ihmisenä tilaushetkellä ilmoitettu arvioitu toimitusaika 10.6. eli kuukauden odotus tuntui tooooosi pitkältä, mutta lopulta jouduin odottamaan mattoa melkein kaksi kuukautta, se saapui VIHDOIN eilen ja saatiin viikkosiivouksen jälkeen paikoilleen. (Olisiko tämä sitten sisustuksellinen vastoinkäyminen nro. 3? Ei kahta ilman kolmatta...)

Tämä Prato-matto on kooltaan 200 x 290 cm ja sopii olohuoneeseemme vallan loistavasti. Tuntuu, että tämä isompi matto (varsinkin uuden, ehjän sohvan kanssa) tekee tilasta jotenkin viimeistellymmän oloisen.Ne pikkukivat onneksi saapuivat nopeasti silloin toukokuussa. Tammenterho-kippo oli niin söpö, että se oli pakko kotiuttaa ja musta-kultainen vati taas niin halpa, ettei sitä voinut olla ostamatta. Ja kärpässieni-servettejähän nyt tarvitaan aina :).

Vati muuttui mustien kivien ja tuikkukipon höystämänä kynttiläastiaksi ja tammenterhon sisään on hyvä jemmata pikkutavaroita pois pöytätasoilta ajelehtimasta. Kärpässieni-servetitkin ovat päässeet jo käyttöön.
Biiiig carpet

I finally found a nice, big carpet. This Prato-carpet is 200 x 290 cm and fits our living room perfectly. I found it from a scandinavian webshop Jotex and I also bought some nice little things; some napkins, a black-and-gold bowl and a brass acorn-shaped case.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti