maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kesälomareissu 2016

Tänä kesänä lähdettiin pitkästä aikaa etelänlomalle ja ajoitus ei olisi voinut olla parempi, kun kuulemma koko lomaviikkomme ajan kotikonnuilla oli satanut kuin saavista kaatamalla. Toimme näköjään auringon tullessamme, kun eilen keli oli lämmin ja aurinkoinen ja alkanut viikkokin näyttää lupaavalta...

Kohteemme oli Ixian kaupunki Rodoksen saarella. Paikka oli tosi mukava, hotellihuone tilava ja viihtyisä, ilmat mitä ihanimmat (+30c ja pelkää aurinkoa) ja ruoka aivan mielettömän hyvää. Pääasiassa keskityimme rentoon oleiluun, päivät vietettiin useimmiten hotellin läheisellä uimarannalla ja suurimmat murheet viikon aikana olivat, mihin mennään minäkin iltana syömään ja mitä tänään syötäisiin... (Pitihän välillä tietysti miettiä, miten koira pärjää.)


Kävimme alkulomasta Rodoksen kaupungissa paikallisbussilla ja vietimme päivän vanhankaupungin katuja ja kujia kierrellen ja näkymiä ihaillen. Se on kyllä niin upea paikka, että olisi joskus ihana majoittua viikoksi johonkin vanhankaupungin boutique-hotelliin ja uppoutua täysin historiallisen ympäristön tunnelmiin.
 
En shoppaillut reissun aikana mitään suurempaa, mutta parit ihanan iloisenväriset kesäiset housut (yhdet vihreänkirjavat ja yhdet punaisenkirjavat), uudet bikinit ja vähän muuta pikkukivaa tuli sentään hankittua.

Koira oli reissumme ajan koirahoitolassa ja haimme sen kotiin eilen aamulla. Kun se pääsi kotiin, sille maistui ensin ruoka ja sen jälkeen uni. Reppana nukkui ensin koko päivän ja vielä yön sikeästi siihen päälle. Tänään se on ollut jo vähän enemmän oma itsensä, mutta taitaa uupumus vielä painaa, kun ruohonleikkuri, haravointipuuhat tai terassin lakaisu eivät aiheuttaneet koirassa mitään reaktiota...

Summer holiday 2016

We travelled to Ixia, Rhodos this summer and had a lovely week enjoying warm weather (+30 c every day), great foods, beautiful sights (especially in Rhodos old town), long days at the beach and family time. 

Our dog spent the week in a "dog hotel" in Finland and when we brought her back home yesterday, she was so tired that she slept the entire day and the night through. Today she has been a bit more perky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti