keskiviikko 3. elokuuta 2016

Impulssiostos alesta

Ellos Home Penny-hylly
(kuva/picture: Ellos)
Erehdyin piipahtamaan Elloksen sivuilla ja huomasin, että alkuvuodesta ihailemani marmoripintainen Penny-hyllykkö oli alennuksessa ja hinta oli nyt vain 76 euroa (normaalisti 129,-). Pakkohan se oli ostaa!   Samalla mukaan tarttui pari paitaa lapsille ja yksi koristetyynynpäällinen. Tekstiileille jäi lisäalennusten jälkeen hintaa vaivaiset 7,31 eur (paidat 2,78/kpl ja tyynynpäällinen 1,75).

Tilaus saapui nopeasti (alle viikossa) ja hylly päätyi olohuoneeseen paraatipaikalle pyöreän peilin alle. Nyt tämän kaunokaisen näkee heti, kun astuu keittiöpäädyn ovesta sisään.

Alahyllylle sijoittelin National Geographic -lehdet (keltainen väri antaa mukavasti potkua ja lehtipinon paino ankkuroi hyllyn paikalleen), keskihyllyllä on kirjoja ja ylähyllylle pääsi vanha bakeliittipuhelin.
Oops I did it again

I accidentally took a peek at Ellos sale and found this marbletop shelf, which I had admired earlier this year, only now it was 40% off and cost only 76 eur, so I just had to order it.  I also got a couple of shirts for my girls and a cushion cover. These cost 7,31 eur (shirts á 2,78 and cushion cover 1,75).

The shelf found a place in the living room under the round mirror. Now this beauty can be seen as soon as you step inside.
I placed a pile of National Geographic -magazines on the bottom shelf (I love how the yellow colour pops with the marble and black), an old bakelite phone on the middle shelf and some small stuff on the top shelf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti