maanantai 19. syyskuuta 2016

Kosmetiikkasuosikit: Mádara

En ole koskaan törsännyt hirveitä summia kasvovoiteisiin, puhdistusaineisiin, saati meikkeihin. Kuivalle, atooppiselle iholleni olen vuosien varrella löytänyt hyviä tuotteita lähinnä yrityksen ja erehdyksen kautta. Vuosien varrella suosikkituotteiksi Dermosilin E-vitamiinituotteiden lisäksi on vakiintunut Nivean Pure&Natural -sarja, mutta sen saatavuus on viime talvesta lähtien ollut kortilla.

Siksipä uskaltauduin erinäisistä blogeista lukemieni kehujen perusteella keväällä kokeilemaan ensimmäistä kertaa Mádara-luonnonkosmetiikkasarjaa. Muutaman kuukauden kokemuksella voin kehua kaikkia kokeilemiani tuotteita:
- Birch&Algae-koivukasvosaippua: kunhan oppii käyttämään kasvojen puhdistukseen palasaippuaa, tuote on mukavasti vaahtoava ja sopivan puhdistava (eikä ole ärsyttänyt ainakaan tätä koivuallergikkoa...)
- Comforting toner -kamomillakasvovesi; raikastava, muttei kuivattava
- Micellar water -puhdistusvesi: kätevä all in one -tuote, näppärä varsinkin matkoilla
- Ultra rich balm -nokkoskasvovoide: todella ihana, rauhoittava kasvovoide kaltaiselleni kuivanaamalleViime viikolla Mádaralla oli vuorokauden kestävä pika-ale (lähes kaikki tuotteet -40%), josta tilasin itselleni uutta kokeiltavaa (paketti saapuikin tosi nopeasti, tiistaina tekemäni tilaus oli perillä jo perjantaina):
- Gloss & Vibrancy shampoo & hoitoaine: ensikokeilun jälkeen hiukset tuntuvat ihanan jämäköiltä ja kiiltäviltä.
- Vitalising soap -suihkugeeli: miedon tuoksuinen, miellyttävä suihkugeeli
- Exfoliating oil-to-milk scrub: kuorintavoide, joka jätti ihon tosi pehmeän tuntuiseksi
- Brightening AHA peel mask -naamio: tämä naamio lupaa kuulautta, kirkkauta ja kaikkea muutakin hyvää. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta odotan innolla.
- Become Organic -set: setissä oli puhdistusvaahto, syväkosteuttava emulsio ja yövoide. Pienikokoiset voiteet tuntuivat ensikokeilulla mukavan kosteuttavilta ja "täysikokoinen" puhdistusvaahto tulee koivusaippuan tilalle käyttöön ilmojen kylmetessä (kokeilin kyllä sitä jo viikonloppuna ja vaahto tuntui täyteläiseltä ja puhdistavalta. Hieman samantyyppinen kuin Dermosilin puhdistusvaahto, mutta täyteläisempi)
Lisäksi yli 70 euron tilauksista sai lahjaksi SOS Hydra mask -naamion. Tämä pitkäkestoista kosteutusta lupaava naamio pääsee tositestiin talvipakkasilla, mutta sitäkin pitää kokeilla lähiaikoina.


Mádaran tuotteet ovat jonkin verran markettikosmetiikkaa ja Dermosil-tuotteita hintavampia, mutta itse olen säästänyt ihan kivasti hankkimalla tuotteita alennushinnoin. Kannattaa kokeilla!


Cosmetics favourites: Mádara

I have tried many different cosmetics brands for my dry, atopic skin and this spring I found my new favourite brand Mádara. I have used their cleansing products and creams for several months now and I can recommend the brand. I recently ordered new products from their one day -sale and the new masks, exfoliating products and hair care products work great for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti