torstai 20. lokakuuta 2016

Kalustejahdin saalis

Olen etsiskellyt keittiöaulaan täydellistä (tai ainakin kelvollista) säilytyskalustetta ja koska kärsivällisyys ei tunnetusti ole vahvuuteni, päädyin tilaamaan Ikeasta kaksi sikahalpaa Lixhult-kaappia. Tilaus saapui ripeästi alle viikossa.

Kokosin kaapit ja pinosin ne päällekkäin. Vaikka tämä kokonaisuus on vain viitisen senttiä matalampi kuin aiempi lipasto, se näyttää paljon sirommalta ja pienemmältä. Sain mahdutettua kaappeihin lasten pipot ja hanskat, villasukat ynnä muuta varustetta. Olen tyytyväinen kalusteen ulkonäköön, mutta hiukan huolissani sen sijainnista. Akuutein huolenaiheeni on, osaako koira jättää kaapiston rauhaan, eikä käytä sitä kiipeilytelineenä.
Furniture hunt

I've been searching for a perfect (or atleast decent) piece of storage furniture for the kitchen lobby and since I'm not big on patience, I ordered two supercheap Lixhult-cabinets from Ikea.

I assembled the cabinets and stacked them on top of each other. I think they do look very nice, but I'm a bit worried whether our dog will be able to leave the cabinet alone and not use it for climbing...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti