maanantai 3. lokakuuta 2016

Vaihteeksi myyntihommissa

Kun pitkin kesää ja syksyä olen sortunut ostelemaan yhtä ja toista, ajattelin vaihteeksi siirtyä myyntihommiin. Osallistuin lauantaina kirppistapahtumaan paikallisessa jalkapallohallissa. (Samalle päivälle olisi ollut tarjolla myös bussireissu Kuopion Ikeaan, mutta pysyin kovana...) Kuopus innostui lähtemään mukaani tapahtumaan, mutta esikoinen jäi mieluummin iskän kanssa kotiin. Kuopus viihtyikin mukana yllättävän hyvin, kun meillä oli mukana hyvää evästä ja riittävästi viihdykettä.

Myynnissä meillä oli naisten- ja lastenvaatteita, sisustustavaraa, kirjoja ja leluja.  Kauppa kävi kohtalaisesti; lastenkirjat ja lelut kävivät hyvin kaupaksi, mutta toisaalta naisten- ja lastenvaatteita saimme myytyä vain muutamia. Tärkeintä oli kuitenkin päästä eroon itselleni turhasta, mutta jollekin toiselle käyttökelpoisesta tavarasta ja tienestiä kertyi kuutisen kymppiä.

Päätin vihdoinkin lopettaa tavaroiden hamstraamisen tulevien kirppisten varalle ja kotimatkalla veimmekin myymättä jääneet tavarat suoraan hyväntekeväisyyskirppikselle.Flea market

Lately I've done a lot of shopping, so I thought I'd do some selling for a change. I participated in a flea market event on Saturday at a local soccer hall.  Our younger daughter was with me while our eldest stayed home. We had a cold, but fun day.

I sold mostly clothes, books etc. and made a modest profit of about 60 eur. Most importantly we got rid of excess stuff. I also finally made the decision to stop hoarding stuff I might sell at some future flea market event, so coming home we took the remaining stuff to a local charity shop.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti