sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Yleistä rymsteerausta

Innostuin pitkästä aikaa rymsteeraamaan useammassakin huoneessa.

Olohuoneen järjestyksen pyöräytin viikosiivouksen yhteydessä eri kulmaan. Tämä järjestys tuo mukavan kotoisuuden tunteen ja taulutkin löysivät luontevasti paikkansa.

Keittiöaulassakin tein pientä viilailua, kun koira oli yksinollessaan päässyt kiipeilemään Saaristo-arkun päältä peltikaapin päälle ja siitä puoliseinän yli keittiön tasolle, missä kauraryynit ja tasolle jääneet karamellit menivät parempiin suihin. Lampun kiinnitin kaapin päälle kaksipuolisella teipillä, ettei se pääse putoamaan lattialle, jos koira sattuu riehaantumaan...Arkku oli siis pakko siirtää muualle ja huonekalutetris loksahti kohdalleen, kun keksin siirtää arkun makuuhuoneeseen lehtisäilyttimeksi. Kyljelleen käännettynä se sopii sekä kooltaan, väriltään että ilmeeltään varsin mainiosti rottinkituolin kaveriksi. Samalla makuuhuoneen harmaa pikkukaappi siirtyi toiselle seinälle peilin alle ja on nyt loistava yöpöydän korvike minun puolellani sänkyä.General furniture shuffle

I've been shuffling furniture around once again.

Living room feels really cozy now with this new arrangement.

I was forced to do some rearranging in the kitchen lobby after our dog had figured how to climb over the half-wall using furniture as a ladder. I moved the wooden trunk to our bedroom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti