torstai 15. joulukuuta 2016

Uhkarohkeaa nettishoppailua

Black Friday -shoppailujen innostamana ja kotimaisia nettikauppoja kolunneena heittäydyin nyt seikkailunhaluiseksi ja surffasin hiukan kauemmas. Ostin nimittäin silmälasit netistä. Itse asiassa kahdet. (Yhdessä vaiheessa ostoskorissa oli kolmannetkin, mutta ajattelin sitten hillitä itseni.) Luotin siihen, että osasin tulkita viimeisintä silmälasireseptiäni oikein ja näpyttelin SPH-, CYL- ja Axis-tietoja rohkeasti vaadittuihin sarakkeisiin.

Kaksi paria rillejä tuli toimituskuluineen maksamaan 38,59 dollaria eli 37,34 euroa. Tällä panostuksella ei korkealta olisi tipahtanut, vaikka lasit olisivatkin osoittautuneet kelvottomiksi. Toimitusaikakin oli yllättävän lyhyt, vain reilut kaksi viikkoa.

Kun lasit vihdoin kotiutuivat, jännityksellä avasin paketin ja kokeilin, mitä näkyy... Muutaman päivän ensikokeilujen perusteella hyvin näkyy, eli vahvuudet menivät ihan oikein ja lasien ulkonäkökin vastaa nettisivujen kuvia.

Eli jos kaipaat pienimuotoista jännitystä elämääsi (muttet kuitenkaan ihan missään nettikasinomittakaavassa), kannattaa käydä kurkistamassa USA:lainen silmälasien nettikauppa nimeltään Zennioptical. EU:ssa toimivia silmälasinettikauppojakin on olemassa, jos tullaustoimenpiteet pelottavat. Nopealla googlauksella löysin ainakin framesdirect.comin ja useammankin brittiläisen kaupan, mutten sen tarkemmin katsonut, onnistuuko heiltä toimitus Suomeen.


Adventurous online shopping

I got adventurous and bought two pairs of eyeglasses online from Zennioptical. I managed to interpret my glass prescription correctly and got two cool pairs of glasses for under 40 euros. Not bad!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti