sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Joulu 2016

Joulu 2016 sujui meidän perheeltä rauhallisissa merkeissä. Aattoaamun aloitin taas avantouinnilla ja päivä jatkui lämpimämmissä merkeissä, ensin miehen keittämällä joulupuurolla ja sitten perinteisillä jouluruuilla. Joulupöytä katettiin yhdessä kuopuksen kanssa eikä edes muistettu ottaa valokuvaa hienosta kattauksesta. Joululounaan jälkeen oli ihana levähtää hetki ennen iltapäivän lahjahulinaa ja iltapimeällä käytiin vielä hautausmailla.

Joulupäivä kului kotioloissa takkatulen lämmössä, katsottiin koko perheen voimin yhdessä lasten saamista lahjaleffoista vauhdikas ja mukaansatempaava Zootropolis (suosittelen!), pelattiin esikoisen lahjaksi saamaa Trivial Pursuit -perhepeliä ja otettiin kaikinpuolin rennosti.  Tapaninpäivä vietettiin miehen sukulaisten seurassa notkuvien herkkupöytien äärellä. Illalla katsottiin vielä yhdessä lasten kanssa Netflixistä Poika raidallisessa pyjamassa -elokuva. Esikoinen on kärttänyt jo pitkään, että haluaa nähdä sen, ja aihealueensa vuoksi leffa oli paras katsoa aikuisten seurassa. Tämäkin elokuva on suosittelemisen arvoinen ja ajatuksia herättävä.

Joulu meni siis hyvin syödessä, levätessä ja yhteisestä ajasta nauttiessa ja ihania lahjoja kertyi taas iso kasa; mieheltä Kalevala-korun pöllö-riipus ja jännittävä dekkari, sukulaisilta pöllölamppu, pöllölyhty, käsipyyhkeitä, kettu-keittiöpyyhe, glögilusikoita ja muuta kaunista ja käytännöllistä kodin tavaraa.


Christmas 2016

We had a nice, peaceful Christmas this year with good food, rest and relaxation, family time and lovely presents.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti