sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Viihtyvyydenparannusprojekti, osa 3: Keittiöaulan pikaremppa

Tapettituumailujen seurauksena keittiöaulan puoliseinään valikoitui tummapohjainen Boråstapeterin Rabarber-kuosi, joka tuo tilaan hienoa syvyyttä ja iloista värikkyyttä. Värisilmän nettohintapäivät sattuivat täydelliseen aikaan ja sain tarvitsemani yhden rullan 63 eurolla (54 eur/rulla + rahti 9 eur, kun normaalihinta on 78 euroa/rulla+rahti 9 eur).

Tapetointi sujui sutjakkaasti ja tapetoinnin yhteydessä puoliseinän päällylista nikkaroitiin edustavamman näköiseksi. Uusi päällylista on itse asiassa mdf-ikkunalauta Biltemasta.  Puoliseinällä oli aiemmin parikin neliosaista naulakkoa, mutta nyt seinälle kiinnitettiin vain pari kaksiosaista naulakkoa (jotka maastoutuvat tapettiin), koska keittiöaulaan siirtyi makuuhuoneesta vihreä Ikea PS-pystynaulakko.

Kaiken kaikkiaan pienellä vaivalla saatiin aikaan suuri muutos ja viihtyisämpi fiilis. Tapetti maksoi siis 63 euroa, naulakot 2,50 euroa ja ikkunalauta 25 euroa eli tämän pikkurempan kokonaishinta jäi suunnilleen yhdeksäänkymppiin. Ei paha.

Tältä aula näytti ennen (before)
Ja tältä jälkeen (after)
 

Kitchen lobby mini-makeover

Rabarber-wallpaper is now on the wall and it brings the expected depth and liveliness to the space. I got the one roll I needed for a nice price, only 63 euros.  We also installed a piece of mdf (actually a window sill) on the top of the half-wall to make it neater. All and all, little effort made a big change.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti