lauantai 7. tammikuuta 2017

Vuosikatsaus 2016

Joka vuodenvaihteessa on kiva katsoa menneeseen vuoteen ja sen aikana tapahtuneisiin asioihin. Jälkikäteen katsottuna tuntuu, että on tässä nyt saatu aikaan vaikka mitä. Toisaalta kun kävin läpi vuoden 2016 postauksiani, tuntuu että vuosi on mennyt lähinnä shoppaillessa, huonekaluja edestakaisin pyöritellessä ja pikkujuttuja näperrellessä.

Vuoden varrella olen ostanut kohtalaisen runsaasti piensisustustavaroita ja kodintekstiilejä (tammikuussa, heinäkuussa, elokuussa enemmänkin), uuden kaapin olohuoneeseen , toisen kaapin keittiöaulaan, sohvan, pihakaluston, rottinkituolin, ulkomaanmatkan, marmorihyllyn, luomukosmetiikkaa, block-lampun, silmälaseja netistä, juomalaseja netistä ynnä paljon muuta.  (Toisaalta olen sentään pariin otteeseen myös myynyt tavaraa sekä pihakirppiksellä että kirppistapahtumassa ja vaihtelevalla menestyksellä myös fb-kirppiksillä.)

Kalusteet ovat kotona liikuskelleet sekä huoneiden välillä että niiden sisällä, varsinkin olohuoneessa (sekä keväällä että syksyllä) ja pienimuotoisemmin makuuhuoneessa.

Näkyvin aikaansaannokseni oli liinavaatekomeron remontti, jonka toteutin täysin omin voimin huhtikuisena viikonloppuna. Pienempiä tuunauksia tein vanhalle tarjottimelle ja tv-kaapin oville.

Kaikenlaisia juttuja olen suunnitellut sekä keittiöön että muualle, saa nähdä toteutuuko jokin suunnitelmistani vuonna 2017.

Syvällisemmät, ajoittain ankeatkin ajatukset ovat jääneet arkielämän puolelle ja blogissa olen fiilistellyt mukavia juttuja leipomuksista leffoihin ja matkailuelämyksistä ulkoilun iloihin. Kesäkuussa tosin elämä potki sekä ostosrintamalla (tapaus sohva & tapaus rottinkituoli) että myrskyrintamalla ja marraskuussa oli pientä harmia auton kanssa.

Vuosi saatiin kuitenkin kunnialla päätökseen ja uusi vuosi olkoon edeltäjäänsä iloisempi, onnellisempi ja säästäväisempi :)


Looking back at year 2016

It's fun to do a round-up of the past year and see what has been accomplished in the past 12 months. When I was going through my posts, it seems that in 2016 I've mostly shopped around, shuffled furniture and tinkered this and that.  Looking forward to a happier and more frugal year 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti