tiistai 7. helmikuuta 2017

Korkkiaskarteluja

Tilasin black fridayna Adlibrikseltä yhtä ja toista, esim. pyöreitä ja nelikulmaisia korkkilevyjä. Pyöreitä levyjä oli paketissa kaksi ja nyt löysin niille molemmille käyttöä.

Yhden korkkilevyn käytin vanhan halpisjakkaran tuunauksessa. Spreijasin jakkaran mattakromiset jalat mustaksi, irrotin jakkaran mdf:äisen istuinosan ja käänsin sen toisinpäin, jolloin istuinosan halkaisija vastasi täsmälleen korkkilevyn halkaisijaa. Kiinnitin korkkilevyn jakkaran istuinosaan superliimalla ja jätin istuinosan painon alle muutamaksi tunniksi. Liiman asetuttua ruuvasin istuinosan kiinni jalustaan ja näin meillä on uusi korkkijakkara/sivupöytä. Inspiraationa tuunaukseen oli tietenkin Ikean Sinnerlig -korkkijakkara.


oma tekeleeni

Ikea SinnerligEivät ehkä ihan kuin kaksi marjaa, mutta ainakin vanha jakkara koki positiivisen muodonmuutoksen.

Toinen pyöreä korkkilevy päätyi peltitarjottimelle. Spreijasin kirjavan peltitarjottimen mustaksi ja kiinnitin korkkilevyn tarjottimeen näppärästi 2-puolisella teipillä. Nopeaa ja helppoa!Molemmat askartelut tapahtuivat niin vauhdikkaasti etten tajunnut edes ennen-kuvia näpsäistä...

Corkboard diy

I did a couple of easy diy projects with two pieces of corkboard and black spraypaint. Firstly I sprayed an old stool black and glued a piece of corkboard on it. Then I sprayed an old metal tray black and attached a piece of corkboard on it with some 2-sided tape. Fast and easy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti